Burak Yılmaz'dan ilk açıklama

Burak Yılmaz'dan ilk açıklama

Galatasaray'ın 1-0 galip geldiği White Star Brüksel maçında Burak Yılmaz ile taraftarlar arasında yaşananlar moralleri bozdu. Kaçırdığı gol sonrasında taraftarların tepki gösterdiği yıldız futbolcu, oyundan çıkarken kendisine hareket eden taraftarla tartıştı.

Burak Yılmaz şaşkınlığı

Lig TV'de yer alan habere göre; maçın ardından moralsiz olan Burak Yılmaz, "Biz bunları hak etmiyoruz. Bu kadar yolu onlar için geldik. Taraftar bizim canımız ciğerimiz. Bu bir hazırlık maçı. Bu karşılaşmada ben gol atsam ne olur, atmasam ne olur. Bu tür davranışlar doğru değil. Bize destek olmaları gerek. Başarı için hepimiz birlik olmalıyız" dedi.

Galatasaray, White Star Brüksel karşısında maçın ilk bölümlerinde kaleye gitmekte zorlandı. Wesley Sneijder'in oyuna girmesiyle hareketlenen Sarı-kırmızılılar, pozisyon üretmeye başladı. Galatasaray, tek golünü de Sneijder'in pasında Nordin Amrabat ile buldu.

Belçika 2. Lig ekibi White Star Brüksel karşısında Galatasaray, savunmadaki aksak görüntüsüyle dikkati çekti. Aurelien Chedjou bireysel hatalar yaparken, teknik direktör Cesare Prandelli savunma oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Kaleci Fernando Muslera ve Brezilyalı yıldız Felipe Melo'nun performansı ise İtalyan hocanın yüzünü güldürdü.