Bursa'da fuhuş operasyonu! 15 kişi...

Bursa'da fuhuş operasyonu! 15 kişi...

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin 4 aylık çalışma ve takibi sonucunda Moldova, Ukrayna, Kazakistan, Belarus ve Azerbaycan gibi ülkelerden getirilenlere para karşılığında fuhuş yaptırıldığı tespiti üzerine düzenlenen operasyonda yakalanan 16 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye getirilen zanlılardan 15'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bazı kişilerin kiraladıkları evlerde fuhuş yaptırdıklarının belirlenmesi üzerine yapılan 4 aylık takibin ardından operasyon düzenlemiş, 16 kişi gözaltına alınmıştı.

NE OLMUŞTU?

Bursa Ahlak Polisi'nin yaptığı operasyonla 16 kişi gözaltına alınırken, şebeke üyelerinin aralarında kullandıkları 'doğum günü pastası, kiralık araç, yeni civciv, yılbaşı, tek tur, gizemli geceler' şifreleri ise dikkat çekmişti. 



Bursa Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerinin 3 aydır titizlikle sürdürdüğü operasyon neticesinde fuhuş çetesi çökeltildi. Edinilen bilgiye göre, aralarında evli çiftlerin de olduğu tespit edilen fuhuş şebekesi üyelerinin, Moldova, Ukrayna, Kazakistan, Belarus ve Azerbaycan gibi ülkelerden getirdikleri kişilere para karşılığında fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Dedektiflerin 'Pasaportçu' lakaplı bir şüpheliyi fiziki ve teknik takibe alması üzerine, zanlıların kendi aralarında 'doğum günü pastası, kiralık araç, yeni civciv, yılbaşı, tek tur, gizemli geceler' şifreleri ile konuştukları belirlendi.