Bursa'da kan donduran olay! Gübrelerin içinden ceset çıktı

Bursa'da kan donduran olay! Gübrelerin içinden ceset çıktı

Olay Orhangazi'ye bağlı Yeniköy - İznik yolu üniversite yakınlarında bulunan yol üzerindeki bir zeytinlik içinde meydana geldi.

Alınan bilgilere Yeniköy'de yaşadığı öğrenilen bir  genç  daha önceden Orhangazi'de bulunan bir çiftlikten aldığı hayvan gübresini tarlasında bulunan zeytin ağaçlarına dağıtmak için traktörün arkasında bulunan kepçe ile çalışmaya başladı.

Daha sonra Kepçe ile hayvan gübresini dağıtma işlemi sırasında , kepçenin içinden bir insan cesedinin düştüğünü gören genç adam traktörden inerek panikle durumu mahalle muhtarına bildirdi.

Olay yerine muhtarın ihbarı üzerine çok sayıda Orhangazi ve Bursa'dan jandarma ekibi sevk edilirken, gelen jandarma ekipleri cesedin bulunduğu zeytin tarlasını ve  bölgeyi  güvenlik amacıyla kapattı.

Yapılan ilk değerlendirmeye göre hayvan gübresi içinden çıkan cesedin bozulmaya başlaması nedeniyle bir süredir hayvan gübresin içinde kaldığı tahmin edilirken, kimliği  ve cinsiyeti henüz belirlenemeyen ceset, jandarma olay yeri ve ardından Cumhuriyet Başsavcılığının incelemesi sonrasında kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.