Bursa'da kanlı saldırı!

Bursa'da kanlı saldırı!

Bursa'da kanlı saldırı! Belediye başkanını başından vurdularGürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ile koruması ve şoförlüğünü yapan Yener Şimşek, silahlı saldırıda yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, AK Parti'li Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, saat 16.00 sıralarında makamında silahlı saldırıya uğradı.


BAŞKAN'A İKİ KURŞUN

Geçen yıl yapılan yerel seçimlerde, Ak Parti'den Gürsu Belediye Başkanı seçilen Cüneyt Yıldız, akşam saatlerinde makamında silahlı saldırıya uğradı. Uzman çavuşluktan belediye zabıta memurluğuna geçiş yapan 47 yaşındaki Fevzi Bekar, kendisini terfi ettirmemekle suçladığı Başkan Cüneyt Yıldız'a peş peşe ateş etmeye başladı.Başkan Yıldız başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, saldırgana müdahale eden şoförlüğünü ve korumalığını yapan Yener Şimşek de karnından hafif yaralandı.

Saldırgan kaçarken, yaralı Başkan Yıldız ile şoförü Şimşek, Bursa'da Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kaçan saldırgan Fevzi Bekar'ı yakalamak için çalışma başlattı.

Polis, olayla alakalı soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, belediye binası etrafında geniş güvenlik tedbirleri aldı. Saldırıyı duyan onlarca kişi belediyeye koştu. Makam odasının camından kurşun deliği olması dikkatlerden kaçmadı. Ekipler ise binanın çevresinde kurşun çekirdeğini bulmaya çalıştı.

Bu arada başkanın makam odasına tek başına giren şüpheli Fevzi Bekar'ın müdürlük yüzünden tartıştığı başkan Yıldız’a ateş ettiği, silah sesleri üzerine odaya girenlerin saldırıyı engellemeye çalıştığı öğrenildi. Boğuşma sırasında tabancanın 2 kez daha ateş aldığı başkan ve şoförün bu sırada yaralandığı belirtildi.

Başkan ve şoförün durumunun ağır olduğu bildirilirken, firari olan saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.