Bursa'da oto galericilerden anlamlı bağış!

Bursa'da oto galericilerden anlamlı bağış!

Bursa Oto Galericiler Odası anlamlı bir bağışa imza attı. Oda Başkanı Hakan Yanık önderliğinde galericiler, Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’na destek için ellerini ceplerine attı. Aralarında yaklaşık 50 bin lira toplayan galericiler, bu parayı Mehmetçik Vakfı hesabına yatırdı. Galericiler daha sonra araçlarıyla ve ellerinde Türk bayraklarıyla konvoy halinde İl Jandarma Komutanlığı’na gitti. Burada İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ile bir araya gelen galericiler, bağış makbuzunu teslim etti. Daha sonra galericiler, cuma günü Afrin’deki operasyona katılacak Bursa Jandarma Özel Harekat (JÖH) taburunu ziyaret edip, askerlere destek olup, moral verdi.


Oto Galericileri Odası Başkanı Hakan Yanık, “Arkadaşlarımızın desteğiyle Mehmetçiğe yardım kampanyası düzenledik. Allah’ın izniyle ciddi bir yardım topladık. Komutanlığımızda bağışımızı yapacağız. Devletimizin ve Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız” dedi.
İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, “Bir haftadır yoğun talep alıyoruz. Türk milleti, kadınıyla, erkeğiyle asker. Bu millet, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz’da olduğu gibi ordusunun yanında. İnşallah ordumuz milletinden aldığı güçle cephede muzaffer olacaktır. Yedi düvele karşı Suriye ve Irak’ta savaşıyoruz. İnşallah milletimizin desteğiyle bu operasyondan muzaffer olarak çıkacağız” diye konuştu.