Bursa'da silahlı dehşet! Kurşun yağmuruna tuttular!

Bursa'da silahlı dehşet! Kurşun yağmuruna tuttular!

Olay merkez Yıldırım ilçesi Şirinevler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.B. ve yanında bulunan bayan arkadaşı E.E.B Şirinevler mahallesinde bir otomobilin şoförünü darp edip otomobili kurşun yağmuruna tutarak olay yerinden hızla kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler çevrede yaptıkları incelemede otomobil kurşunlama olayına karışan 2 şahsın 16 BHM plakalı kiralık otomobille kaçtığını tespit etti. 16 BMH plakalı otomobil şehir merkezi yönüne doğru kaçtığı sırada MOBESE kameraları tarafından kaydedildi. Ardından alarma geçen ekipler otomobilin peşine takıldı.

Dur ihtarına uymayan araç başka araçlara çarparak kaçmaya devam etti. Yaşanan kovalamaca aksiyon film sahnelerini aratmazken bir polis memurunun kaçan aracı durdurmak için üzerine çıkmaya çalışması da kameralara yansıdı. Gecenin karanlığında uzun süre devam eden kovalamaca da U.B. ve bayan arkadaşı E.E.B. kiralık otomobili Yıldırım ilçesi Şirinevler mahallesindeki bir ara sokakta çalışır halde bırakıp yaya olarak kaçtı.

Araç içerisinde yapılan aramada uyuşturucu madde kullanma aparatı bayan çantası, oyuncak tabanca çıkarken aracın Gemlik ilçesinden kiralık olduğu öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat başlatan polis, şehir merkezini birbirine katan 1'i bayan 2 şahsı arıyor.