Bursa'daki korkutan kaza!

Bursa'daki korkutan kaza!

Geçtiğimiz günlerde İnegöl’de 7 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazası henüz hafızalardan silinmemişken, benzer bir kaza da Güllüce girişi Organize Sanayi Bölgesi kavşağında yaşandı. OSB’den İzmir yoluna çıkmak isteyen Ali E. idaresindeki 16 JS 304 plakalı bir minibüs, Koşuboğazı Mahallesi’nden aldığı yolcuları ilçeye getiren Yakup K. yönetimindeki 16 EHF 94 plakalı bir yolcu minibüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan yolcu minibüsü yola devrildi.


Can pazarı yaşanan kazaya şahit olan diğer sürücüler, ambulansa ve kurtarma ekiplerine haber verdi. Çok kısa bir süre sonra olay yerine giden jandarma ve sağlık ekipleri kazaya müdahale etti.


Yürekleri ağza getiren kazada, yolcu minibüsünde 7 yolcunun olduğu öğrenildi. Minibüsten çıkarılan 7 kişi ile birlikte sürücüler Yakup K ve Ali E. hastaneye sevk edildi. Yolcuların kazayı hafif yaralarla atlatması yüreklere su serpti. Toplam 9 kişinin yaralandığı kaza sonrası yolcu minibüsünün sürücüsü Yakup K’nin ilçe hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa’ya sevk edildiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kaza sebebiyle İzmir yolunun Bursa istikameti bir süre trafiğe kapalı kaldı. Yolda oluşan uzun kuyruk, minibüsün yoldan kaldırılmasıyla son buldu.