Bursa Hakimiyet'ten logo açılımı!

Bursa Hakimiyet'ten logo açılımı!
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez'i ziyaret ederek, logo desteği için teşekkür etti. Bursa'nın yurtiçinde ve yurtdışındaki tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan logo ve Bursa Hakimiyet gazetesinde kullanılmasının ciddi bir jest olduğunu belirten Vali Karaloğlu, "Ben arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ciddi bir jest yaptılar. Bursa'nın en önemli, öncü yerel gazetesi olarak Bursa Hakimiyet’in logoyu sahiplenmesi beni son derece memnun etti. Bu sahiplenmeniz inşallah şehrimize çok şey kazandırır" dedi.

Sönmez Medya Grubuna teşekkür eden Karaloğlu, "Logoları kullanırsak bir değere dönüşür. Yoksa logo yapmak pek bir şey ifade etmiyor. Bunun için sizlerin desteği çok önemli. Bu jestiniz için ben çok teşekkür ediyorum. Arkadaşların ellerine sağlık. Gerçekten güzel bir çalışma yaptılar" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Celal Sönmez ise, “Valiliğimizin çabası muhakkak desteklenmeli. Ulu şehir Bursa sloganının tutacağına inanıyorum. Bursa Hakimiyet Gazetesi olarak katkıda bulunmaktan memnunuz” dedi.