Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey'den okullara ziyaret

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey'den okullara ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni eğitim öğretim döneminin başında öğrencileri unutmadı ve heyecanlarına ortak oldu. Bozbey, okulları ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız ve Nazlı Yazgan ile birlikte ilk olarak Altınşehir Mahallesi'ndeki Nilüfer Belediyesi Bursa Rotary İlkokulu'nu ziyaret etti. Okul Müdürü Mehmet Arı ile bir araya gelen Başkan Bozbey, yeni eğitim öğretim döneminin herkes için hayırlı olması dileğinde bulundu. Okul hakkında da bilgi alan Bozbey, daha sonra okul heyecanı yaşayan birinci sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerle kısa süre sohbet eden Başkan Bozbey onlara armağanlar verdi.  

Başkan Bozbey, Üçevler Mahallesi'ndeki Şehit Faik Gökçen İlkokulu'nu da ziyaret etti. Bozbey, burada da okul idarecileriyle bir araya gelerek sohbet etti. Sınıfları ziyaret eden Başkan Bozbey öğrencilere günün anısına hediye verdi ve  hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilerden biri de yaptığı çalışmayı Başkan Bozbey'e günün anısına hediye etti.

BOZBEY: EĞİTİM KALİTEMİZİ GELİŞTİRMELİYİZ

Yeni eğitim öğretim döneminin, bütün eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Bozbey şöyle konuştu: "Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Onların çağdaş, aydın ve eğitimli birer birey olarak yetişmeleri ülkemiz açısından da çok önemli. Her çocuğun nitelikli eğitim alma hakkı var. Her şeyin başı eğitim. Dünya aldığı eğitimle bu çağı en iyi şekilde yaşıyor. Eğer biz eğitim kalitemizi geliştiremezsek çok gerilerde gideriz. Eğitim bir ülkenin her şeyini etkiler. Ekonomik, toplumsal, ruhsal yaşam eğitimle yakından ilgilidir. Toplum olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün bize gösterdiği hedefe ulaşamadık. Bugünlerde bazı sorunlar yaşıyorsak bu hedeften ayrılmanın sonucudur. Umarım toplum olarak onu daha iyi anlarız ve onun hedefi doğrultusunda ilerleriz. Yarınlarımızı emanet ettiğimiz çocukların nitelikli yetişmesinde öğretmenlere de çok önemli görev düşüyor" dedi.