Bursa'ya yeni vizyon proje!

Bursa'ya yeni vizyon proje!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın en çok önemsediği projeler arasında yer alan Mudanya Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliği ile hazırlanan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor. 
29 Aralık Perşembe günü düzenlenecek tören ile birlikte atılacak temeller sonrasında projenin bir sene içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

PROJEMİZ HER KESİME HİTAP EDECEK

Mudanya'nın ve Türkiye'nin en güzel ve değerli yerlerinden biri olan Yıldıztepe'ye hayat verecek projenin hayata geçmesiyle bölgenin değerinin kat be kat artacağını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Yıldıztepe projemizi bilimin ışığında üniversitemizle birlikte hazırladık. İnce eleyip sık dokuduk. Projenin avantajlarını ve dezavantajlarını ele alarak, yaşlı, engelli, genç, çocuk herkesin kendinden bir şeyler bulacağı ve herkese hitap edecek bir proje hazırladık" ifadelerini kullandı.
 

PROJEMİZ HALKIMIZA SUNULDU

Proje için öneriler almak ve proje demokrasisini hayata geçirmek adına iki kez halka açık olarak çalıştay gerçekleştirdiklerinin altını çizen Türkyılmaz, " İki çalıştayımızda da halkımızın ve sivil toplum örgütlerimizin görüşleri alındı. Çok parası olan da hiç parası olmayan da Yıldıztepe'ye gelerek vakitlerini geçirebilecekler" diye konuştu. Projenin sade ve çok işlevli olarak hazırlandığının da altını çizen Türkyılmaz, "Projemiz içerisinde açık hava sineması, çok amaçlı kültür merkezi, kafeler, çocuk oyun alanları, restoranlar ve ticari alanlar yer alıyor" dedi.