Bursa' zeytinlikte çıkan kavga

Bursa' zeytinlikte çıkan kavga

Olay Orhangazi'de bugün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Emir.D (24 ) isimli genç yanındaki 3 kişi ile birlikte Gemlik Orhangazi yolu üzeri Orhangazi girişi yakınlarında bulunan ana yol kenarındaki bir zeytin tarlasına geldi. Burada geldikleri araç ile bir süre duran şahıslardan 3'ü ayrılırken, olay yerinde kalan Emir D'nin yanına iddialara göre bu kez farklı bir araç ile Berkay B. isimli şahıs geldi.

Daha sonra ise Emir D. isimli genç adam ile burada tartışmaya başlayan Berkay B. isimli şahıs yanında getirdiği tüfek ile Emir D'ye bir el ateş ederek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Tüfek sesini duyan çevredeki vatandaşlar ise olay yerine geldiklerinde Emir D. isimli genç adamın yaralandığını görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Tüfek ile açılan ateş sonucu ayağından yaralanan adam, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi acil servisine sevk edilirken, çevrede güvenlik önlemleri alan polis ekipleri ise olay yerinden kaçan şahısı yakalamak için çalışma başlattı.