Bursa'da bu kadarına pes dedirten hırsızlık!

Bursa'da bu kadarına pes dedirten hırsızlık!

İddiaya bilgiye göre, ilçede faaliyet gösteren bir kahvehaneye müşteri olarak gelen Erol Ş. (41), söylediği çayı içtikten sonra, çay ocağı kısmında bulunan laptopu çalarak kaçtı. İşletme sahibinin ihbarı üzerine harekete geçen polis, Erol Ş’yi elinde laptopla yakaladı. Daha evvel de hırsızlık suçundan yakalanarak cezaevine girdiği öğrenilen Erol Ş., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

ÇALDIĞI DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLA YAKALANDI

Bursa'nın Karacabey ilçesinde çay içmek için girdiği kahvehanedeki dizüstü bilgisayarını çalan zanlı polis tarafından kıs kıvrak yakalandı.
Olay, Bursa'nın Karacabey ilçesi Canbalı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kahvehaneye gelen E.Ş., çayını içtikten sonra gözüne kestirdiği dizüstü bilgisayarını alarak olay yerinden uzaklaştı. Bilgisayarın yerinde olmadığını fark eden dükkan sahibi polis ekiplerine haber verdi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, zanlı kısa sürede yakalandı.
Daha öncede kömür hırsızlığından tutuklanıp hapis yatan E.Ş., çaldığı bilgisayarla birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.