Bursa'da sanat şölenine büyük ilgi

Bursa'da sanat şölenine büyük ilgi

Macide Kahraman Koleji öğrencilerinin düzenlediği sanat şöleni aileler tarafından ilgiyle izlendi. Macide Kahraman öğrencilerinden oluşan orkestra izleyicilere büyük coşku yaşattı. Orkestranın performansının ardından konuşma yapan Macide Kahraman Koleji Müdürü Feyzullah Çarkçı, sanat dallarıyla uğraşan öğrencilerin huzur bulduklarını, kendilerini daha iyi tanıdıklarını söyledi.
Çarkçı, gösteri yapan öğrencilerin ilk okul 1 ve 2. sınıf öğrencileri olduğunu belirterek, “Her sanatın, müziğin, tiyatronun, gösterinin ürünü olarak başladığımız bu yolda çok kısa sürede, çok sağlam bir şekilde ilerlemeye devam ediyoruz. Bu performansları sergileyen öğrencilerimiz ana sınıfın bir üstü olan 1 ve 2. sınıf öğrencileri. Bir yönüyle baktığınızda sadece bir ilkokul, ama yaptıkları, becerileri, hevesleri ve enerjileriyle ortaokul seviyesinde üretim çıkaran, verilen görevleri doğal ve rahat yapan bu parlak öğrenciler bizlere mutluluk veriyor” dedi.
Sanat Şöleni’nde yapılan İngilizce yarışmasında birincilik kazanan Berra Dutlu’ya ve resim alanında birinci olan Begüm Türkmen ve Zehra Uzunoğlu‘na ödül takdim edildi. Savunma sanatı olan wushuda birincilik kazanan Macide Kahraman Koleji Spor Kulübü'ne kupa ve madalya verildi. İngilizce olarak canlandırılan Şirinler ve Kırmızı Başlıklı Kız konularıyla öğrenciler kapanış için ışık dansıyla gösteri yaptı.