Bursa'daki fuar sayısı artacak!

Bursa'daki fuar sayısı artacak!

28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve bir evde olabilecek her türlü tasarımın yer alacağı Ev&Stil Fuarı, alanında ilk. Birçok yerli ve yabancı tasarımcının çeşitli gösteri ve sunum yapacağı fuar, Hilton Otel’de düzenlenen akşam yemeğiyle sektör temsilcileri, mimarlar ve tasarımcılara anlatıldı. Toplantıya, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, BTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Kuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Gürses, Şakir Umutkan ve fuar danışma kurulu üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay fuarcılık organizasyonlarının şehirler için önemli olduğunu söyleyerek, “Mayıs ayı boyunca ‘Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları’ düzenleyeceğiz. 23 büyük faaliyet gerçekleştireceğiz. Ev&Stil Fuarı, bunlardan sadece biri. Ev&Stil Fuarı da Bursa’nın bir hafta boyunca tasarımı, inovasyonu yaşayacağı en önemli etkinliklerimizden birisi olacak” şeklinde konuştu.
Fuarın orta ve orta üst segmente hitap edeceğini belirten Başkan Burkay, tüketiciyi ulusal ve uluslararası markalarla buluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.
“FUARCILIK KONUSUNDA ÇOK CİDDİ STRATEJİLERİMİZ VAR”
TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ile işbirliği gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Burkay, “Fuarcılık konusunda önümüzdeki dönemde çok ciddi stratejilerimiz var. Gerçekleştireceğimiz Ev&Stil Fuarı bütün yakın çevre ülkelerdeki ev modasıyla alakalı trendlerin belirlendiği önemli buluşmalardan biri olacak. Bu fuar Bursa’nın ekonomisine önemli bir değer katacak. Bunu hep beraber başaracağız. Biz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da her türlü yatırımı yapmaya, katkı koymaya hazırız, sizlerden de bu fuarı sahiplenmezini istiyoruz” dedi.
TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü BTSO ile yaptıkları işbirliği sonucu Bursa’daki fuar sayısını artıracaklarını söyledi. Bursa’yı fuarcılıkta önümüzdeki dönemde önemli bir çekim merkezi haline getirmek istediklerini ifade eden Ersözlü, “Bu maksatla iki kurum güçlerini birleştirdi. TÜYAP Bursa olarak yılda 17-18 fuar hazırlıyorduk. BTSO ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği kapsamında Bursa’da daha önce gerçekleştirilmemiş konuları da ele alarak önümüzdeki dönemde 30 fuar yapmayı hedefliyoruz. Bu hem şehir için, hem bölge için, hem de ülke için çok önemli bir konu. Bu işbirliğinin ilk mevyvesi de Ev&Stil fuarı oldu” şeklinde konuştu.