Bursaspor'dan muhteşem geri dönüş

Bursaspor'dan muhteşem geri dönüş

Bursaspor yeni stadındaki ilk maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Trabzonspor'u 4-2 yendi.
Maçtan dakikalar:
Maçın hakemi son düğüğü çaldı.

Bursaspor'da Miroslav Stoch kenara gelirken, oyuna Bekir dahil oldu.
GOLL DK 81: Serdar Aziz Bursaspor'un 4. gölünü attı. Stoch korneri Emre ile paslaşarak kullandı. Emre daha sonra topu tekrar Stoch'a gönderdi. Stoch'un sol kanattan ceza sahasına açtığı ortada topu Serdar Aziz kafa vuruşuyla ağlara gönderdi.

DK 78: Serbest vuruş sonrası top yeniden Mehmet Ekici'ye geldi. Mehmet, sol çaprazdaki Musa'ya pasını çıkardı. Musa kaleye serti bir şut gönderdi ancak top auta gitti.
Bursaspor'da Sercan oyundan çıkarken, yerine Emre girdi.

GOLLL DK 70: Sivok attı Bursaspor 3-2 öne geçti. Stoch'un ceza sahasına gönderdiği topa Serdar Aziz kafasıyla vurdu. Serdar'dan seken topa bu kez Sivok kafasıyla dokundu ve topu ağlara gönderdi.
Sarı kart: Serdar Aziz hakeme itirazından dolayı sarı kart gördü.
Bursaspor'da Jorquera çıkarken yerine Şamil girdi.
Sarı kart: Bursaspor atağında sol kanatta Cavanda Sercan'ı faul ile durdurdu ve bir de sarı kart gördü.
Trabzonspor'da Cardozo kenara gelirken, oyuna Soner girdi.

DK 61: Dzsuddzsak'ın ceza sahası dışından sert şutu auta gitti.

DK 56: Sağ kanatta Cavanda topla buluştu. Cavanda, ceza sahasına hareketlenen Deniz'e pasını çıkardı. Deniz ceza sahası içinde sert bir şut çketi ancak top auta gitti.

DK 51:Stoch'un sert şutuna ceza sahasında Sivok kafasıyla dokundu ve topu ağlara gönderdi. Hakem pozisyonda önce gol kararı verdi ve bunun üzerine Trabzonsporlu oyuncular yan hakeme yoğun şekilde itirazlarda bulundu.
Trabzonspor'da Marin sakatlanarak oyuna devam edemedi. Marin yerine oyuna Deniz girdi.

DK 50: Trabzonspor savunma sol kanatta topu uzaklaştırmakta zorlandı. Stoch önünde kalan topa sol çaprazdan sert vurdu ancak Onur topu kornere çeldi.

DK 46: Sercan sol kanatta aldığı topla ceza sahasına doğru hareketlendi. Cavanda'dan kurtulan Sercan daha sonra topu rakiplerine kaptırdı.
İkinci yarı Trabzonspor'un vuruşu ile başladı.
Hakem ilk yarıyı bitirdi....

DK 45: Mehmet Ekici'nin kullandığı kornerde Marin topu auta gönderdi.

DK: 42: Sağ kanatta Erdem'in pasında Dzsuddzsak topla buluştu. Dzsuddzsak ceza sahasına girer girmez şutunu çıkardı ancak Onur topu kornere çeldi.
GOLLL DK 38: Tomas Necid.... Necid penaltı vuruşunu sert sol köşeye vurdu, Onur uzanmasına rağmen topu kurtaramadı ve skor 2-2 oldu.

DK 37: Penaltı! Sercan Yıldırım ceza sahası içinde yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi.

DK 33: Sercan sol kanattan topa hareketlendi. Mbia'dan kurtulan Sercan ceza sahası içindeki Stoch'a pasını çıkardı. Stoch'un şutunu Onur çelmeyi başardı. Ardından boşta kalan topa tekrar Stoch vurdu ancak top auta gitti.
Sarı kart: Trabzonspor'da Mbia hakeme itirazlarından dolayı sarı kart gördü.

DK 26: Dzsukdzsak, bir anda rakibin hatasında yararlandı ve ceza sahası dışında topla buluştu. Macar oyuncu kaleye sert bir şut çıkardı ancak Onur topu çelmeyi başardı.

GOLL 23: Sercan Yıldırım attı ve fark bire indi.Stoch'un kullandığı serbest vuruşta top kafalardan sekti ve ceza sahası içindeki Sercan'ın önünde kaldı. Sercan'da bekletmeden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-1'e getirdi.

DK 18: Sağ kanattan kazanılan kornerde Dzsuddzsak kullandı ancak pozisyondan sonuç çıkmadı.
Sarı kart: Faty'nin sol kanatta Mehmet Ekici'ye yaptıoğı hareketi hakem faul olarak değerlendirdi. Faty bu pozisyonda bir de sarı kart gördü.

DK 12: Mehmet Ekici, orta sahaya yakın noktada topla buluştu. Mehmet, bir süre topla ilerledikten sonra topu rakibine kaptırdı. Mehmet bu pozisyonda kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
DK 9: Stoch'un yerden şutunu Onur uzanarak kornere çeldi.

GOLL DK 7: Oscar Cardozo..Erkan Zengin, orta sahada kazandığı topla Trabzonspor'u atağa çıkardı. Ceza sahası içinde çekilen şutu ilk pozisyonda Mert kurtardı ancak dönen topu Cardozo ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi.

GOLLL DK 2: Musa Nizam mükemmel bir gol attı. Bursaspor defansının uzaklaştıramadığı topa cezasahasının hemen önünde Musa Nisam müthiş bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.
Maça ev sahibi Bursaspor başladı.
İstiklal Marşımız...
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu sahaya şu 11'i sürdü:
"Mert Günok, Erdem Çözgenç, Serdar Aziz, Tomas Sivok, Aziz Behich, Ricardo Faty, Cristobal Jorquera, Miroslav Stoch, Sercan Yıldırım, Balazs Dzusdzsak, Tomas Necid."
Yedekler: Harun Tekin, Bekir Yılmaz, Şamil Çinaz, Emre Taşdemir, Isaac Cuenca, Dany Nounkeu, Tom De Sutter
Trabzonspor ise müsabakaya şu 11 ile çıktı:
"Onur Kıvrak, Aykut Demir, Okay Yokuşlu, Oscar Cardozo, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Erkan Zengin, Stephane Mbia, Aytaç Kara, Luiz Cavanda, Musa Nizam."
Yedekler: Esteban Brown, Muhammet Beşir, Deniz Yılmaz, Marko Marin, Soner Aydoğdu, Ramazan Övüç, Mehmet Kuruoğlu