Bursaspor’un Yeni Transferi Cedric Bakambu İmzaladi

Bursaspor’un Yeni Transferi Cedric Bakambu İmzaladi

Bursaspor, Sochaux’dan kadrosuna kattığı Cedric Bakamu, yeşil-beyazlı takımla 4 yıllık sözleşmesi imzaladı. İmza töreninde konuşan genç oyuncu, "Hırslıyım, biran önce maçların başlamasını ve sevinmeyi istiyorum" dedi.
Yeşil-beyazlı takımın transferin son gününde kadrosuna kattığı Fransa 2. Lig takımlarından Sochaux’da forma giyen Kongo asıllı Fransız futbolcu Cedric Bakamu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Özlüce Tesisleri’nde basına kapalı olarak düzenlenen imza törenine Bursaspor Ar-Ge Grubu Başkanı Kemal Güler, Reklam Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkan Nihat Akınoğlu katıldı. Bonservis bedeliyle ilgili açıklamalarda bulunan Akınoğlu, “Bakambu ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak. İnşallah hepimize hayırlı olur. Bonservis bedeli 1,8 milyon Euro. Yıllık 800 bin Euro alacak. Bursaspor’da ciddi işlere imza atacak. İnşallah güzel gollerini Bursaspor adına hayata geçirir” diye konuştu.
"MAÇLARIN BAŞLAMASINI VE SEVİNMEYİ İSTİYORUM”
Bursaspor’da olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Bakamu, “Görüşmeler çok güzel geçti. Burada bulunduğum günden itibaren başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Şuan burada olmaktan gerçekten çok mutluyum. Hırslıyım, biran önce maçların başlamasını ve sevinmeyi istiyorum. İnşallah bende gollerimi atacağım” dedi.
“BURSASPOR’UN BU KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU TAHMİN EDEMEDİK”
Bursa’ya geldiğinde olumlu yönde çok şaşırdığını ifade eden Bakamu, “Fransa genelinde Türk futbolunu iyi tanımıyoruz. Bursaspor’un bu kadar büyük olduğunu tahmin edemedik. Taiwo, Bakaye ve Frey’i tanıyorum. Onların olması da benim adıma güzel oldu. Baskı beni korkutmuyor. Tam tersine motive ediyor. Umarım seyircileri futbolumla etkilerim. Elimden geleni yapacağım. Ben kararlı ve motiveyim. Gelecekle alakalı bir şey diyemem. Umarım her şey seyirciyi ikna etmek için olur. Bursaspor’un teklifi geldiğinde Türk futbolunu ve Bursaspor’u pek tanımıyordum. Bundan sonra araştırma içine girdim. Bir çok arkadaşa sordum. Ondan sonrada başkanın ve hocanın beni araması beni son derece mutlu etti. Sahaya çıkmak için çok istekliyim ve beklenti içindeyim.İnanıyorum ki kabiliyetimle herkesi memnun edeceğim" diye konuştu.