Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi Yaz Okulunda 3. Dönem Mezunlarına Sertifika Takdim Edildi

Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi Yaz Okulunda 3. Dönem Mezunlarına Sertifika Takdim Edildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., 11 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında yaz okullarında eğitim gören öğrencilere sertifikalarını verdi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Talas Spor Kompleksinde düzenlenen sertifika törenine, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Ali Üstünel, veliler, öğrenciler ve spor hocaları katıldı. Sertifika töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Ali Üstünel, "Yaz Spor Okulları 3. dönem kapanış töreninde sizlerle bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak profesyonel spor branşlarına yıldızı yükselen tesislerle yatırım yapma adına diğer taraftan da vatandaşlarımızın, sevgili öğrencilerimizin, çocuklarımızın hayatlarında spora daha geniş bir yer açmalarını sağlıklı nesiller yetiştirme çabamızı kendimize düstur edindik. Son dönemlerde de azımsanmayacak kadar önemli projeler geliştirdik. Daha önce yaz aylarında uygulamaya koyduğumuz ve hanımefendilerin büyük rağbet gösterdiği spor okulları uygulamamızı son 2 yıldır bütün kapalı spor tesislerimizde kullanarak yıl boyuna yaymış durumdayız" diye konuştu.
Üstünel ayrıca, "Yaz sezonunda büyük etkinliklerle alakalı şehrimizin ayrı yerlerinde ki 24 parkta profesyonel eğitmenler nezaretinde park bahçe spor etkinliklerimiz devam etmektedir. Spor okulları kapsamında geçtiğimiz yıl 25 branşta yaptığımız etkinliği bu yıl Anadolu Harikalar Diyarındaki tesislerin açılmasıyla birlikte buz pateni, su kayağı, binicilik gibi branşları da ilave ederek toplam 28 branşa çıkardık. Bu 28 branşta özel okullar, dernekler ve vakıfların da katılımlarıyla 19 bin 885 öğrenciye spor okulu hizmeti verdik. Bu gerçekten spor okulundan hizmet alan öğrenci sayısının nüfusa uyarladığında önemli bir başarı anlamına geliyor. Ben çocuklarımızı spor okuluna göndererek kendisine hedef belirlemiş çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutan velilere teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen sertifika töreninde 3. dönemden mezun olan toplam 2 bin 35 öğrenci sertifikalarını almış oldu. Ayrıca Toplamda 3 dönem yapılan yaz okulunda 6 bin 311 öğrenci sertifikaya almaya hak kazandı.