Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Büyükşehir’e Belçika’dan ziyaret

Ticari görüşmelerde bulunmak üzere Bursa’ya gelen Belçika Flaman Bölgesi iş adamları ve ataşe heyeti, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:

Heykel’deki tarihi başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede, konuk heyeti Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Başkanvekili Abdullah Karadağ ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete TBMM Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, Belçika’nın İstanbul Başkonsolosu Henri Vantieghem, Flaman Bölgesi Ticaret Ataşesi Raphael Pauwels, Flaman Bölgesi Türkiye Sorumlusu Karin De Vleeschouwer ve Sofiteks firma yetkilileri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, ticari görüşmelerin resmi görüşmeleri de tetiklediğini, ülkeler ve toplumlar arasında dostluk ilişkilerinin bu tarz ilişkilerle başladığını söyledi. Belçikalı heyetten iki ülke arasındaki ticari işbirliğini geliştirmeleri ve dostluğu artırmaları dileğinde bulunan Başkanvekili Karadağ, Bursa’nın sanayi ve stratejik potansiyeli hakkında misafirlerini bilgilendirdi.

Belçika Flaman Bölgesi iş adamları ve ataşe heyeti, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası(BTSO) ile Flaman Bölgesi Ticaret ve Yatırım Ajansı işbirliğiyle, var olan ekonomik bağların daha da güçlenmesi ve Bursalı işadamlarının Belçika pazarına daha rahat açılması yönünde Bursa’ya geldi. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler