Büyükşehir’in Güçlü Hizmet Eli İlçelere Uzanıyor

Büyükşehir’in Güçlü Hizmet Eli İlçelere Uzanıyor

Akyazı Belediye Başkanı Akcan ile ilçede hayata geçirilecek yatırımları değerlendiren Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin birçok bölgesinde kentsel tasarım ve yenileme çalışmaları başlattık. Bunun yanı sıra ilçelerimizin sağlam altyapıya kavuşması için başlattığımız çalışmalar sürüyor. İnşallah, tüm ilçelerimizde olduğu gibi Akyazı’mızda da önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Akyazı’da incelemelerde bulundu. İlçede hayata geçirilecek yatırımlar hakkında Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan’dan bilgi alan Başkan Toçoğlu, “Daha yaşanabilir bir Sakarya hedefi ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah Akyazı’ya yakışır, ilçemize yenilik getirecek hizmetleri kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz” diye konuştu.
Büyükşehir’e yeni bağlanan ilçelerde önemli altyapı çalışmalarının hayata geçirildiğini de belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin birçok bölgesinde kentsel tasarım ve yenileme çalışmaları başlattık. Bunun yanı sıra ilçelerimizin sağlam altyapıya kavuşması için başlattığımız çalışmalar sürüyor. Asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. İnşallah, tüm ilçelerimizde olduğu gibi Akyazı’mızda da önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yerel seçimlerin ardından Akyazı’da önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini belirten Akyazı Belediyesi Başkanı Akcan ise, Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü hizmet eli ile Akyazı’ya yakışır hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurguladı.