Çaldıkları hayvanları paylaşamayınca kendilerini ihbar ettiler!

Çaldıkları hayvanları paylaşamayınca kendilerini ihbar ettiler!

İddiaya göre, Bursa’dan kiraladıkları kamyonet ile İnegöl’de B.G. isimli celebin ahırına kurbanlık koç almak için gelen kimliği belirsiz şahıslar, uzun pazarlığın ardından 4 adet kurbanlık koçu ayırtıp ayrıldı. Gece yarısı ahıra gelen kimliği belirsiz 6 kişi, 17 adet kurbanlık koçu kiralık kamyonete yükleyerek kaçtı.

İsimlerinin İ.O.,N.B.,İ.V.,İ.S.,E.A .M.K. olduğu öğrenilen 6 kişi kurbanlık koçları çaldıktan sonra paylaşamadı. Kendisine haksızlık yapıldığını iddia eden M.K, jandarmayı arayarak, B.G. isimli celebin ahırından kurbanlık koç hırsızlığı yapıldığını söyledi. Harekete geçen jandarma ekipleri, çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkaları bulunan İ.O ve N.B. isimli kişilerin hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini, İ.V., İ.S.,E.A. ve M.K. ile birlikte araç kiralayıp kiralık araçla koçları Bursa’nın merkez Kestel ilçesindeki bir depoda gizlediklerini tespit etti.

Jandarma tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden İ.Ö. ve N.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 4 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çalıntı koçlar jandarma tarafından sahibi B.G’ye teslim edildi.