Cani babanın hakkında korkunç bir gerçek daha ortaya çıktı! Daha önce de...

Cani babanın hakkında korkunç bir gerçek daha ortaya çıktı! Daha önce de...

İstanbul Fatih Zeyrek Mahallesi’nde, psikopat babasının vahşice canına kıydığı 10 yaşındaki Yiğitcan’la ilgili detaylara Habertürk ulaştı. 5 Kasım Pazar akşamı bir babanın öz oğlunu öldürdüğü ihbarını alan Fatih Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evde çocuğu yüzüstü yatar şekilde buldu. Yiğitcan’ın bıçaklandığı sırada 2 defa dışarı kaçmaya çalıştığı ancak her defasında babası tarafından yakalandığı belirlendi. İfade vermeyen zanlı, akşam sevk edilgi mahkemece tutuklandı. Caninin gözaltına alınıp adliyeye götürüldüğü akşam saatlerinde karısını cep telefonundan aradığı, telefona komşunun çıktığı, kim olduğunu anlayınca da beddua ettiği anlaşıldı.

15 Eylül’de de evinde doğalgazı açıp çocuğunu öldüreceğini söyleyen, polisin kapıyı kırarak durdurduğu Nezir T. hakkında 3 kez karısı, 1 kez de çocuğu için uzaklaştırma kararı alındığı ortaya çıktı. Yiğitcan’ı evinin mutfağındaki ocağı açarak gaz ile öldürmek istemesinden sonra mahkemeye başvuran Neriman T., boşanma davası açtı. Aile Mahkemesi uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararı aldı. Ancak tehditler devam etti. Neriman T., Yiğitcan öldürülmeden 2 gün önce 3 Kasım’da ise oğlu için koruma kararı aldırdı. Kararda babanın 2 ay süreyle tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacağı belirtildi. Mahkemenin Neriman T. için aldığı koruma kararı ise bu tarihte devam ediyordu.

‘BANA TOKAT ATTI’

Yiğitcan, rehin alma olayının ardından Çocuk Bürosu’nda verdiği ifadede ise şunları söyledi: “Teyzeme giderken babam konuşmak istedi. Anneannem ‘Oğlum babanla git’ dedi. Babam, anneannemi arayıp telefonu bana verdi. O da ‘Baban beni aramasın’ deyince babam ‘Yiğitcan’ı bir daha göremeyeceksin’ diye bağırdı. Ağlayınca bana tokat attı. Sonra anneme küfür edip ‘Yiğitcan ile kendimi köprüden atacağım’ dedi. Evine gittik. Mutfakta gazı açınca midem bulandı. Kaçmak istedim engelledi. ”

Oğlunu rehin aldıktan sonra uzaklaştırma kararı verilen Nezir T.’nin, WhatsApp üzerinden bir belge gönderip “Savcılıktan oğlumu görmek için izin aldım” dediği, bu şekilde çocuğun babasına teslim edildiği öğrenildi.

JİLETLİ PSİKOPAT

Cani Nezir T.’nin, ilk karısının yüzünü jiletle kestiği de ortaya çıktı. Kocasının, oğlunu rehin almasından sonra polise ifade veren Neriman T. şunları anlattı: “2 hafta önce ayrı eve çıktım. Boşanacağımı söyledim. ‘Benden ayrılırsan kezzap dökerim, gözünü kör ederim. İlk eşimin yüzünü jiletle kestim, seni daha beter ederim’ diye tehdit etti.”