CarrefourSA Bursa AVM'ye HERMES AWARDS'dan 6 ödül!

CarrefourSA Bursa AVM'ye HERMES AWARDS'dan 6 ödül!

Cefic yönetiminde bulunan 3 AVM Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından dünyadaki en seçkin ve yaratıcı projeleri seçmek ve yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla 1995 yılından beri Amerika düzenlenen Hermes Creative Awards 2017'den 12 ödülle döndü. Gold, Platinum ve Onur Ödülü olmak üzere 3 ayrı ödül tipi bulunan Hermes Creative Awards’a her yıl farklı ülkelerden binlerce proje başvuruda bulunuyor.

“Önce İnsan” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Minik Diş Dostları” gerçekleştirilen etkinliğini Palm City Mersin, CarrefourSA İçerenköy ve CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezlerinde hayata geçirdi. “Minik Diş Dostları” projesi Hermes Creative Awards 2017'den toplamda 2 Gold ve 1 Onur Ödülü kazandı.

CarrefourSA İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen Geppetto Usta’nın Atölyesi ise 2 Platinum, 1 Gold ödüllerine layık görüldü. Geppetto Usta’nın Atölyesi projesi “Ahşaptan Oyuncaklar, Kalmasın Oyuncaksız Çocuklar” sloganı ile Türkiye’de ilk kez hayata geçirildi. Oyuncaksız çocuklara sağlıklı oyuncaklar hediye edebilmek fikrinden yola çıkılarak hayata geçirilen proje, yine çocuklar üzerinden kurgulandı ve çocuklara küçük yaşlarda paylaşma bilincinin aşılanması hedeflendi.

Palm City Mersin Alışveriş Merkezinde, ziyaretçilerine hayal dünyasının kapılarını aralayarak; onları küçüklerin çizdiği büyüklerin yazdığı bir dünyada buluşturan “Küçükler Çiziyor, Büyükler Yazıyor” projesi ise Hermes Creative Awards 2017’den 1 Platinum, 1 Gold, 1’de Onur ödüllerine layık görüldü.

CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezinde gerçekleşen ‘Herkes Şiir Yazabilir Ama Sen Şair Olabilirsin’ mottosuyla yola çıkan Senin Mısraların projesi ise 1 Platinum, 1 Gold, 1’de Onur ödüllerinin sahip oldu…