Çatilara Müdahale

Çatilara Müdahale

Havaların ısınmasıyla birlikte çatılardan düşen karlar bu kez de bir işyerinin tabelasını indirdi. Kapı önünde birisinin olmamasına şükrettiklerini söyleyen iş yeri sahibi itfaiye ekiplerini arayarak yardım istediklerini söyledi.
Tavşanlı itfaiyesi çatılarda ki karları temizlemeye başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte çatılarda eriyen karların düşmesi sonucu bazı iş yerlerinde olumsuzluklar yaşandı. Yeni Mahalle Adliye sokakta meydana gelen olayda bir iş yerini tabelasına düşen kar kütlesi içeride ki vatandaşları korkuttu.
İşyeri sahibi o anda kapı önünde birisinin olmamasının sevindirici olduğunu söyleyerek “ Hemen itfaiye amirliğiniz arayarak yardım istedik. Onlarda çatıdan sarkan karları temizledi. Bugünlerde buna benzer bir çok olayın yaşandığını duyuyoruz. Allah kaza bela vermesin inşallah“ dedi.
Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Amirliği de tehlike oluşturan durumlarda özel mülk sahiplerinin konutlarında ki çatılara da müdahale ettiklerini söyleyerek, vatandaşların tedbir alması istedi.(İÖ-EFE)