CEMALETTİN BAŞSOY ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

CEMALETTİN BAŞSOY ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Uzun çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Başsoy, belediye çalışmalarını Erzincanlılara anlatarak onların düşünce ve önerilerini dinledi.
BAŞSOY, ÇALIŞAN BİR ÇOCUKLA YAKINDAN İLGİLENDİ
Esnaf ziyareti esnasında okul çağında çalışmak zorunda kalan küçük bir çocukla yakından ilgilenen Başkan Başsoy, çocuğun günlük kazandığı miktarı sorarak ona haçlık verdi. Daha sonra bir mağazaya giderek çocuğa kıyafetler alan Başkan Başsoy, çocuğun yaşadığı adresi öğrenerek akşam ailesini ziyaret edeceğini söyledi.
Okul çağında çalışmak zorunda kalan çocukların kendisini çok üzdüğünü belirten Başkan Başsoy “Ailelerine katkı sağlamak için çalışmak zorunda olan bu çocuklara yardım etmek biz yöneticilerin boynunun borcudur. Bu konuda sistemli ve genel projeler üretmek zorundayız.” dedi.
Başkan Başsoy esnaf ziyaretlerine devam ederek çarşı esnafı ile sohbet etti. Yürütmek istedikleri projeler hakkında esnafın fikrini alan Başsoy, bu güne kadar belediyenin her çalışmasını kent konseyi, mahalle meclisleri ve esnaf meclisleri, sivil toplum örgütleri gibi yapılar aracılığı ile hemşehrilerimize aktardıklarını ve her kesimin görüşünü dinlediklerini ifade etti.