Çerkezköy Tso Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva: "eğitim Olmadan Üretim Olmaz"

Çerkezköy Tso Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva: "eğitim Olmadan Üretim Olmaz"

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, eğitim olmadan üretim olmayacağını söyledi.
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz aylarda Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, "Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Çerkezköy’de eğitime büyük katkılar sağlayarak bizleri memnun etmektedir" dedi.
Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar dileyen Kozuva ise "Oda olarak eğitime verdiğimiz destekleri sürdürmeye devam edeceğiz. Eğitim olmadan üretim olmaz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, ÇTSO heyetine ziyaretten dolayı teşekkür ederek, odanın ilçede eğitime büyük katkılar sunduğunu ifade etti. Ziyarette Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Sifil, Murat Taşdelen ve Murat Seymen de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya eşlik etti.