Cesedi ‘heykel’ diyerek taşıtmış

Cesedi ‘heykel’ diyerek taşıtmış

İstanbul'a geldikten sonra kaybolan Alman kuaför Rita Dari Winkler (39) cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. İddiaya göre, Winkler'in kendisi gibi Almanya'da yaşayan evli sevgilisi Ali Kemal S., 10 Mart'ta kadını Çınarcık'taki evde öldürdü ve cesedi büyük bir varile yerleştirdi. Varilin üzeri çimento dökülerek kapatıldı. Ceset, Çınarcık'ta varil içinde bir hafta bekledi. Şüpheli S., evinde tadilat yaptırma bahanesiyle ustalarla anlaştı ve işçilere bazı eşyaları Gölcük'e götürmek istediğini söyledi. Dikkat çekmemek için de ustaların tadilatlarda eşya taşımak için kullandıkları aracı aldı.

Kamyonete yüklenen eşyaların arasında cesedin içerisinde bulunduğu varil de vardı. Ali Kemal S., varili evde tadilat için çalışan kişilere taşıttı. Varilde ne olduğunu soran işçilere katil zanlısının yanıtı, "Ben heykeltıraşım" oldu. Kamyoneti Ali Kemal S. kullanırken, kardeşi Hüseyin S. de ona eşlik etti. İki kardeş cesetle 64 kilometre yol yaparak Gölcük'e gitti. Cesedin bulunduğu varil buradaki işyerine gömüldü. Polisler, varili taşıyan işçilerin de ifadelerini aldı. Ustalar, "Çok ağırdı fakat içerisinde ceset olduğunu bilmiyorduk" dedi.

Bakırköy 6. Sulh Ceza Hâkimliği de şüpheli hakkında yakalama kararı çıkardı. Ceset henüz bulunmamışken Müge Anlı ile Tatlı Sert programına telefonla bağlanan Ali Kemal S., ilişkiyi kabul etmiş ancak çocuklarının annesini kaybetmek istemediği için ondan ayrıldığını söylemişti.

BACAKLARINI KESMİŞ

WInkler 'in göğüs kısmında bir adet kurşun izi tespit edildi. Kadının bacaklarının da kesildiği belirtildi. Polis olayda kullanılan silahı, zanlının babasına ait mezarda arıyor. Cinayetin ortaya çıkmasıyla birlikte anjiyo için kaldığı Almanya'daki hastaneden firar eden olayın baş şüphelisi Ali Kemal S. için İnterpol aracılığıyla kırmızı bülten çıkarılacak.