Çeşitlilik Zirvesi'nde toplanan kitaplar Adıyaman'a ulaştı

Çeşitlilik Zirvesi'nde toplanan kitaplar Adıyaman'a ulaştı

İş ve sosyal yaşamda çeşitliliğin bilinçlere yerleşmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren BUÇAD, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkıyor.

Türkiye’de ilk kez düzenlenen Çeşitlilik Zirvesi’nde yine bir ilke imza atarak, katılımcılardan ücret yerine okunmamış bir kitap talep eden BUÇAD, toplanan kitapları Adıyaman’ın Besni İlçesinde yer alan Yoldüzü İlköğretim Okulu öğrencilerine ulaştırdı.

Böyle bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren BUÇAD Yönetim Kurulu Başkanı Başak Yeğin Biçer, “BUÇAD olarak, Türkiye’de ilk kez düzenlediğimiz Çeşitlilik Zirvesi ile iş ve sosyal yaşamda çeşitliliğin önemine ve sağladığı faydaya dikkat çektik. Bu bağlamda iş yaşamının profesyonellerini Bursa’da buluşturduk. Zirve her anlamda ilklere sahne oldu. Diğer organizasyonlardan biraz daha farklı olması için katılım için ücret yerine ihtiyaç sahibi çocuklarımıza hediye etmek için çocuk kitabı talep ettik. Katılımcılarımız da bu noktadaki hassasiyetimizi göz önünde bulundurarak, kitaplarını getirdiler ve topladığımız kitapları Adıyaman’ın Besni İlçesinde yer alan Yoldüzü İlköğretim Okulu öğrencilerine ulaştırdık. Onların yüzündeki mutluluğu görmek, bizleri de inanılmaz bir şekilde mutlu etti. Ben duyarlı davranan tüm BUÇAD ailesine ve Zirve katılımcılarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.