Ceza yazılınca sevindi

Ceza yazılınca sevindi

Ömründe ilk kez trafik cezası alan Adıyamanlı Mustafa Karatürk’ün cezaya sevinmesi polisleri bile şaşırttı.

  Ehliyet aldığı günden beri ilk kez trafik uygulamasına takılan sürücü Mustafa Karatürk, ilk defa ceza aldı. İlk trafik cezasına sevinen Mustafa Karatürk, yaptığı esprilerle sevincini gösterdi. Otomobilin zorunlu sigortasının gününü geçiren Mustafa Karatürk’ün otomobili çekici ile otoparka çekilirken, 90 TL para cezası yazıldı.


  Ceza kesildiği için sevinen sürücüye polisler çay ikramında bulundu. Hem çayını yudumlayan hem de polislerin yazdığı ceza makbuzunu elinde tutan Mustafa Karatürk, "Polislerimiz hem bize ceza kesiyorlar hem de çay veriyorlar, ne kadar güzel bir şey" dedi.
  Karatürk, “Trafik polisleri beni ilk defa durdurdular. Ne de güzel ettiler. Aracımın sigortası bitmiş. Böyle güzel memurlar varken araçta kendilerine feda olsun. Beş on yıldan beri ehliyetim var ama ilk defa trafik uygulamasına denk geliyorum. Aracım çekiliyor, canları sağ olsun. Şu an aracımın iki tekeri yerde olduğu için bunun yarısını ödemeliyim. Diğeri koltukta, bizimkini de sürükleyip götürecekler. Polis arkadaşlar bize çayda ikram ettiler. Hem bize ceza kesiyorlar hem de çay veriyorlar, ne kadar güzel bir şey. 90 TL ceza yazdılar. Şuanda araç otoparka çekilecek. Bu gün Pazar olduğu için Pazartesine kaldı. sağlık olsun, Vatan millet sağ olsun” dedi.