Cezaevinden çıktı öldürüldü!

Cezaevinden çıktı öldürüldü!
Kırşehir’de cezaevinden izinli olarak dışarı çıkan mahkum tarlada bıçaklanarak öldürüldü.

Yapılan bir ihbar ile ortaya çıkan olayda, bir kişinin bıçakla öldürülerek cesedinin tarlaya atıldığı belirlendi. Kırşehir merkeze bağlı, Karıncalı köyünde araştırma yapan jandarma ekipleri bir ihbar sonucunda Nevzat Çoban isimli vatandaşın tarla üzerinde cansız bedeni ile karşılaştı. Çoban’ın cansız bedeni, otopsisi için Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Jandarmanın soruşturmaları devam ettirmesi ile boş bir arazide cesedi bulunan mahkumun katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cezaevinden bayram izni için çıkan Nevzat Çoban, bayramın birinci günü akşam saatlerinde arkadaşlarıyla bir araya geldi. Çoban ile H.D. adlı şahıs arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın ardından bıçaklanarak öldürülen Nevzat Çoban’ın cesedi ise Karıncalı köyü civarında boş bir araziye atıldı.

Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından gözaltına alınan H.D., yapılan sorgunun ardından polise teslim edildi. Çıkarılan nöbetçi mahkeme tarafından katil zanlısı H.D., tutuklanarak Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.