CHP'den Başkan Altepe'ye ziyaret!

CHP'den Başkan Altepe'ye ziyaret!
BURULAŞ’taki başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, Bursa’yla ilgili yatırımlar gündeme geldi. Başkan Altepe, CHP İl Başkanı Zafer yıldız ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu. Bütün yatırımları sağlıklı kent standartları çerçevesinde yaptıklarını, şehri bir baştan diğer başa raylı sistem ağlarıyla, spor mekanlarıyla, rehabilite edilmiş çevre hizmetleriyle donattıklarını ifade eden Başkan Altepe, halkı bu hizmetlerden faydalanmaya teşvik ettiklerini belirtti. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ prensibiyle hareket ettiklerini, hizmet ederken şu ya da bu parti, o ya da bu görüş ayrımı yapmadıklarını belirten Altepe, kimden gelirse gelsin Bursa yararına olan her fikre sahip çıktıklarını ifade etti.

Konuşmasında Bursa’da yapılan çevre yatırımlarına da işaret eden Başkan Altepe, sahilleri temiz, dereleri pırıl pırıl akan, yemyeşil park alanlarıyla yaşanabilir bir Bursa hedeflediklerini söyledi. Bu doğrultuda 35 yılda yapılamayan yatırımları gerçekleştirdiklerini, şehre her biri yüzlerce dönümlük birçok büyük park alanı kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Altepe, çevre denetimleriyle dere ve sahillerin ıslahı yönündeki çalışmaların da hızla sürdüğünü ifade etti.

Bugün hiçbir fabrikaya pis atıklarını çevreye bırakma yönünde izin vermediklerini, bu konuda sıkı denetimler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Altepe, “Artık sanayiciye ‘Fabrikana arıtma tesis kur’ demiyoruz. Biz kuruyor ve parasını da alıyoruz. Bugün gidin bakın, yaptığımız çalışmalarla İsmetiye Deresi ne hale geldi. Yüzde 100 oranında kötü atıklardan arındırıldı. Soğanlı da belli aşamaya geldi. İnşallah orası da hak ettiği sınıra çekilecek. 1-2 yıl sonra herkes görecek. Sahil ve dereleriyle pırıl pırıl bir Bursa kendini gösterecek” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Zafer Yıldız ise, Başkan Altepe’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Bursa için yapılan her doğru şeyin yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini vurgulayan Yıldız, Başkan Altepe’nin bundan sonra da iyi anılmaya devam edeceğine inandıklarını kaydederek, şehirle ilgili kararların şehirle birlikte alınması dileğinde bulundu.