CHP'den "Paralel Yapı ile işbirliği" iddialarına sert yanıt

CHP'den "Paralel Yapı ile işbirliği" iddialarına sert yanıt

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Başbakan Davutoğlu’nun AKP Aydın il kongresinde yaptığı ‘CHP paralel yapıyla işbirliği yapıyor’ iddialarına tepki gösterdi.

Tezcan “Emniyette , Yargıda, İçişlerinde, Ordudaki operasyonları bugün düşman ilan ettiğiniz şeriklerinizle beraber yapmadınız mı? Paralel çete, tarihin gelmiş geçmiş en büyük hırsızlığını örtmek telaşına düştüğünüz zaman mı aklınıza geldi?” dedi

Tezcan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Cumhuriyet Halk Partisi’nin hiçbir yapıyla ilişkisi yoktur.

Günden güne hem halkımız nezdinde hem de dış politikada sıfırı tüketen Davutoğlu, bir ilişki arıyorsa, önce iktidarları döneminde ihraç ve ithal ettikleri ilişkilere baksın !

Türk Silahlı Kuvvetlerine, Türkiye'nin aydınlarına, siyasetçilerine, yazarlarına, yurtseverlerine kumpas kuran ve bunun için her türlü yapıyla işbirliği yapmaktan çekinmeyen siz değil misiniz?

Pensilvanya’da görüşme kuyruğunda bekleyip bilet alamayınca hayal kırıklığına uğrayan siz değil misiniz?

“Gök ne verdi de yer kabul etmedi” diyen siz değil misiniz?

Yüzbinlerce gencimizin ÖSS’de ve KPSS’de hakkını yiyen sınav hırsızlarına kapıları açıp onları baş köşelere yerleştiren, onlarla beraber sınav hırsızlığı yapan, yaptıran siz değil misiniz?

Emniyette, Yargıda, İçişlerinde, Ordudaki operasyonları bugün düşman ilan ettiğiniz şeriklerinizle beraber yapmadınız mı?

Paralel çete, tarihin gelmiş geçmiş en büyük hırsızlığını örtmek telaşına düştüğünüz zaman mı aklınıza geldi ?

Kendi çalıp kendi oynamaya alışık olanlar, Aydınlı gençlerin “kaçak sarayın palyaçosu” oyununu izlemeyi reddetmesinden rahatsız olacaklar ki pankart açan gençleri derdest edip gözaltına almışlar.

Aydın halkı sahte aktörleri alkışlamayacak kadar kaliteli sanat zevkine sahiptir.

Oyununuzu başka yerde sergileyin.