CHP’Lİ ÖZEL’DEN BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

CHP’Lİ ÖZEL’DEN BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın ve CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı’da hazır bulundu. Yaklaşan genel seçimler sebebi ile 20 Milletvekilli ile her hafta bir ilde olmak üzere çalışmalarına başladıklarını kaydeden CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, “Çalışmalarımızla seçim beyannamemize de son şeklini veriyoruz. Bugün Aydın Büyükşehir Belediyesinden ziyaretlerimize başladık” şeklinde konuştu.
“Gittikleri pek çok İlde vatandaşların “Türkiye’yi nasıl yöneteceksiniz” sorusunu yönelttiklerini kaydeden Özgür Özel, “Vatandaşlarımıza Özlem Başkanın Aydın’ı yönettiği gibi Türkiye’yi yöneteceğiz diyoruz. İkinci görev döneminde de büyük bir oy patlaması yapan Başkanımız Özlem hanım son derece başarılı bir belediye başkanımız, parti içi çalışmalarımızda arkadaşlarımıza sıkça kendisini örnek gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.
AYDIN DÜNYA ŞEHRİ
Aydın’a 8 ay sonra tekrar geldiğini belirten Özgür Özel, 8 aylık kısa süre içinde bile Aydın’ın çehresindeki değişikliği gözlemleyebildiğini vurgulayarak, Aydın’ı bir dünya şehri olarak gördüklerini söyledi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’i Aydın Büyükşehir Belediyesinde misafir etmekten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, “Tüm çalışma ve projelerimizi sosyal belediyecilik temelinde şekillendiriyoruz. Halkımızın gösterdiği teveccüh ve destek bizim için en önemli çalışma şevki ” şeklinde konuştu.