Çiftçilere Hibe Bilgilendirmesi

Çiftçilere Hibe Bilgilendirmesi

Eskişehir Odunpazarı Ziraat Odası Başkanlığı, 9. Etap Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında hibe konularını çiftçilere anlattı.
24 Ekim 2014 tarihinde yayınlanan “Hibe Programı” hakkında çiftçileri bilgilendirme amaçlı toplantıya, çiftçilerin katılımı yoğun oldu. Eskişehir’in hibe programından faydalanabilmesi için il milletvekillerinin katkısının büyük olduğunu belirten Eskişehir Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Şen; “Son yıllarda yapmış olduğumuz Kütahya, Bursa, Afyon gibi illerimize çok kapsamlı yapılan hibelerden Eskişehir mahrumdu. Bu konuda yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu, il milletvekillerimiz bu konuda müracaat edip sorunları anlattığımızda da yardımcı oldular. Onlara teşekkür ediyorum. Çünkü 2015 - 2016 gibi beklenen bir yatırımdı. Milletvekillerimiz sayesinde daha erken faydalanabiliyoruz” şeklinde konuştu.
Ardından 9. Etap Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında, büyükbaş sabit yatırımları, küçükbaş sabit yatırımları, kanatlı sabit yatırımları, çelik silo yatırımları, soğuk hava depoları, hayvansal ürünlerin işlenmesi ve bitkisel ürünlerin işlenmesi hakkında çiftçilere bilgi verildi.
Toplantının ardından Ziraat Odası tarafından Hamamyolu’nda, Odunpazarı Kaymakamı Abdullah Selim Parlar’ın da katılımı ile vatandaşlara aşure dağıtıldı.