Çiğli’de Muhtarlarla Ulaşım Zirvesi

Çiğli’de Muhtarlarla Ulaşım Zirvesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT yetkilileri ile Çiğlili muhtarlar, Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde bir araya gelerek ilçenin ulaşımıyla ilgili görüştüler. ESHOT Genel Müdür Yardımcıları, daire başkanı ve müdürlerin katıldığı ulaşım zirvesinde muhtarlar aracılığıyla, Çiğli’deki bütün ulaşım talepleri masaya yatırıldı.
Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen ve 26 mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleştirilen ulaşım zirvesinde Çiğli’nin yeni otobüs güzergahlarına ilişkin talepler masaya yatırıldı. İzmir’de trafiği rahatlatmak amacıyla oluşturulan yeni otobüs güzergahlarının belirlenmesiyle ortaya çıkan ulaşım problemleri konuşuldu, çözüm konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, ESHOT Genel Müdür Yardımcıları Fazıl Ölçer ve Ali Ateş, ESHOT Ulaşım Planlama Daire Başkanı Kader Sertpoyraz ile ESHOT Ulaşım Planlama Şube Müdürü Hakan Uzun’un katıldığı toplantıda, muhtarlar daha rahat ulaşım için taleplerini birebir iletmek için imkan buldu.
Mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini tek tek not eden ESHOT yetkilileri de, kendilerine ulaşan ve tespit ettikleri sıkıntıların çözülmesi konusunda büyükşehir belediyesi olarak aralıksız çalıştıklarını ifade ettiler.
BAŞKAN ARSLAN: "TALEPLER KARŞILANACAK"
Çiğli’de yaşayan vatandaşların yeni belirlenen otobüs güzergahlarıyla ilgili talepler konusunda çözüm arayışında olduklarını ve bu toplantı sayesinde muhtarlara vatandaşların isteklerini direkt yetkililere iletme fırsatı sunduklarını belirten Başkan Arslan, “ESHOT’un değerli genel müdür yardımcıları, daire başkanı ve müdürleri buraya kadar gelip bizleri dinlediler öncelikle bunun için çok teşekkür ediyorum. İlçemizde ulaşıma dair teknik sorunların takibi İzmir Büyükşehir Belediyemizin kontrolündedir, talepleri de en kısa sürede yerine getirmek için çalışıyorlar” dedi.