Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Cinayetin ardındaki korkunç gerçek ortaya çıktı!

Adana'da 17 yaşındaki çocuğun öldürülmesinin arkasında akıllara durgunluk veren bir hikaye çıktı. 17 yaşındaki İsa Arıç ile akrabası olan 17 yaşlarındaki Z.K. adlı kız çocuğu birlikte yaşamaya başladı. Z.K. iddiaya göre sabaha karşı sevgilisi olduğu öne sürülen İ.D.'yi eve aldı. Uykudan uyanan Arıç, İ.D.'yi görünce kavga çıktı. İ.D. Arıç'ı bıçakla öldürüp kaçtı. Z.K. her şeyi itiraf etti.

Yayınlanma:
Cinayetin ardındaki korkunç gerçek ortaya çıktı!

Adana’da 17 yaşındaki  çocuğun öldürülmesinin arkasında akıllara durgunluk veren bir hikaye çıktı.Olay, dün gece merkez Sarıçam İlçesi, İncirlik Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İsa Arıç, 2 ay önce akrabası Z.K. ile resmi nikahsız evlendi. Ailesi ile birlikte yaşamaya başlayan çift, dün gece yatak odalarına gitti. Z.K. iddiaya göre aralarında gönül ilişkisi bulunan İ.D.’yi bu sabaha karşı eve aldı. Bu sırada uyanan İsa Arıç, eşi ile İ.D.’yi yakaladı. İki genç arasında çıkan kavgada İ.D., Arıç’ı göğsünden 2 defa bıçaklayarak balkondan atlayıp kaçtı.

Z.K.’nın çığlıkları üzerine uyanan evdekiler İsa Arıç’ı kanlar içinde buldu. Adana Numune Hastanesi’ne kaldırılan Arıç, kurtarılamadı.İlk ifadesinde eşini yaralı halde bulduğunu söyleyen Z.K. cinayet büro polislerinin yaptığı sorgusunda cinayeti, gönül ilişkisi olduğu İ.D.’nin işlediğini itiraf etti. Balkondan atladığında ayağını burktuğu ifade edilen İ.D. evinde polis tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler