Çine Madranspor 28 Yıl Sonra İlk Profesyonel Maçına Çikiyor

Çine Madranspor 28 Yıl Sonra İlk Profesyonel Maçına Çikiyor

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’den Spor Toto 3.Lig’e yükselen Çine Madranspor, 28 yıl aranın ardından ilk kez Aydın’ı profesyonel liglerde temsil edecek. Stadı’nın yetersiz olması nedeniyle,maçlarını Adnan Menderes Stadı’nda oynayacak olan sarı-yeşilli ekip sezonun ilk maçında Eyüpspor’u sahasında ağırlayacak. Adnan Menderes Stadı’ndaki karşılaşma Pazar günü 17.00’de başlayacak.
Aydınlı geç antrenör Gürkan Ferhatoğlu ile yola devam ederek istikrarı sağlayan, transferde elinden geldiğince Aydınlı oyuncuları transfer eden Çine Madranspor, ligin ilk maçında önemli bir sınav verecek. 2.Lig’den düşen Eyüpspor ile karşılaşacak olan sarı-yeşilli ekibin teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu, maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Ferhatoğlu, “Maça hazırız. Taraftarımızın desteğiyle rakibimizi geçmek istiyoruz. Aydınlıları bizi desteklemeye bekliyoruz. Rakibimiz tecrübeli bir ekip. Ancak, bizde hazırlık döneminde takım olma yolunda önemli aşama kaydettik” dedi.
Maç biletlerinin açık 5, kapalı tribün ise 10 TL’den satılacağı belirtilirken, Çine Hükümet Meydanı’ndan araçlar kaldırılacak. Maça gelen Çineliler, gidiş-dönüş 3 TL ödeyecek.