Çine Madranspor Eyüp’e Konsantre

Çine Madranspor Eyüp’e Konsantre

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çine Madranspor, Eyüpspor’a konsantre oldu.
Adnan Menderes Stadı’nda ve Mukan Perinçek Stadı’nda yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdüren sarı-yeşillilerin teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu, “İlk maçın önemini biliyoruz. İyi başlarsak, iyi gideceğine inanıyoruz. Profesyonel liglere dönmek için verdiğimiz çabayı çok iyi biliyoruz. Evimizdeki maçlar çok önemli” dedi.
Adnan Menderes Stadı’nda oynayacakları maçlarda alacakları galibiyetlerin büyük öneme sahip olduğunu anlatan Ferhatoğlu, “Adnan Menderes Stadı’nda alacağımız puanlar bizi ligde tutacak. Geçtiğimiz sezon verdiğimiz emekler bu sezon vereceğimiz mücadeleyle daha anlamlı olacak. Tüm Çine’yi ve Aydın’ı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
Maçın bilet fiyatlarının açık 5 TL,kapalı tribün ise 10 TL olarak belirlendiği belirtildi. Çine Madranspor Başkanı Ali Örter, “Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer ve Şoförler Odası Başkanımız ile toplantı yaptık. Maça gelmek isteyen seyircilerimiz gidiş-geliş 3 TL fiyat ödeyecek. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Aydınlı hemşehrilerimizi de maça bekliyoruz” ifadelerini kullandı.