Cinnet getiren adam eşini ve çocuğunu öldürdü!

Cinnet getiren adam eşini ve çocuğunu öldürdü!

Olay, gece geç saatlerde Kılıçoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ikinci evliliğini yaptığı İ.B.'den 2 yıl önce ayrılan Ayşe Tuna, 3 ay önce Murat K. ile tanıştı. Ayşe Tuna kısa süre sonra çocukları Özkan ve Havin'le birlikte işsiz olan Murat K. ile birlikte yaşamaya başladı. Genç kadın, akşam saatlerinde eve gelen sevgilisi Murat K. ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmada sırasında Murat K., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla sevgilisi Ayşe Tuna ile ikinci eşi İ.B.'den olan çocukları Özkan ve Havin'e saldırdı. Anne Tuna iki çocuğu, aldıkları bıçak darbeleriyle kanlar içeresinde kaldı. Murat K., bağrışma sesleri üzerine eve gelen komşularını görünce kaçtı.

İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri Ayşe Tuna ve oğlu Özkan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı olan Havin, ambulansla Gaziantep Çocuk Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Havin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşamını yitiren anne ve oğlunun cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

3 çocuk annesi Ayşe Tuna'nın diğer çocuğu 3 yaşındaki Büşra'nın ise babası İ.B.'nin yanında kaldığı öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadelerini alan polis, yaptığı çalıyma sonucu cinayet zanlısı Murat K.'yı, olay yerinden iki sokak uzağındaki anneannesinin evinde gizlenirken yakaladı. Gözaltına alınan Murat K.'nın emniyetteki ilk ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.