CLK Uludağ Elektrik'ten 300 milyon TL indirim

CLK Uludağ Elektrik'ten 300 milyon TL indirim

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, Yalova'da gerçekleştirdiği basın toplantısı ile bölgedeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yalova'daki abone sayısının 170 bin 235'i bulduğunu dile getiren Aytaç, "Yalova'da abone sayımız 170 bin 235. Yaz aylarını da göz önünde bulundurduğumuzda abone sayısı anlamında yoğun bölgelerden birisi. Genelde nüfusun yarısı oranında abone sayılarına ulaşılsa da Yalova'da neredeyse nüfusa yakın bir abone sayımız var. İnsanlar yaz aylarında buraları tercih ediyorlar" diye konuştu.
CLK Uludağ Elektrik olarak online işlem merkezini devreye soktuklarını da belirten Aytac, "Online işlem merkezlerimizi devreye aldık. Aboneler açısından bu işlemler gözde büyüyen şeyler. Bu işlemleri artık internet üzerinden kolayca gerçekleştirebiliyorlar. Aboneliklerini açabiliyor, kapatabiliyorlar. Geçen sene hizmete soktuğumuz yeni bir kanal bu. 4 şehir bazında baktığımızda binli sayılara ulaştık. Bu aboneler hiç bizim işletmelerimize gelmeye gerek bile duymadan işlemlerini yapmaya başladılar." diye konuştu.
YİM'ler devreye giriyor
Yetkili İşlem Merkezlerinin(YİM)devreye gireceği bilgisini de paylaşan CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "Yine 'Hayatı Aydınlatıyoruz' sloganıyla yola çıkarak Bursa, Balıkesir, Yalova, Çanakkale’de toplam 10 Bölge Yönetmenliğinde 70’i aşkın Müşteri İşlem Merkezi(MİM) ile hizmet veriyoruz. Yalova’da Yalova Bölge Yönetmenliği, Altınova, Armutlu, Çınarcık olmak üzere hizmet veriyor. MİM’lerde abonelik, tahsilat, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifelerden yararlanma gibi birçok hizmeti gerçekleştirilebiliyor. Yalova Bölge Yönetmenliği ve MİM yenilenen yüzüyle müşterilerine daha rahat ve konforlu alanlarla hizmet veriyor. Ayrıca diğer MİM’lerde bilgi teknolojilerine yaptığı yatırımlarla müşterilerine en hızlı şekilde hizmet vermekte. Yakın zamanda Yalova’da faaliyete başlayacak 5 yeni Yetkili İşlem Merkezimizle(YİM) müşterilerimize hizmet vermeye başlayacak. 3 ödeme kuruluşu ile bu anlamda anlaşma imzaladık. Onların yer tespitlerini yapıyoruz. Bu kuruluşlar yerlerini açtıklarında hem bizim konseptimizde hem de güvenilirliğimizde bu işlem merkezleri abonelerimize hizmet verecekler. Bu merkezlerde işletmede yapılan her işlem ücretsiz olarak gerçekleştirilebilecek. Burada elektrik faturasını ödemeye giden vatandaşlar, su, telefon gibi diğer ödemeleri de tek çatı altında yapabilecekler" dedi.

"Serbest tüketici sayısı artıyor"
CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Aytac, serbest tüketicilik ve bölgede ki serbest tüketicilere yönelik yapılan indirimlerle ilgili de bilgiler aktardı. Aytac, "Serbest tüketicilerde hızla artıyor. Yıllık elektrik tüketiminiz 3600 kWh’ın üzerinde (aylık faturanız yaklaşık 125 TL ve üzerinde ) ise, Serbest Tüketici statüsünde elektriğinizi CLK Uludağ Elektrik’ten indirimli olarak temin edebiliyorsunuz. Bu indirimden faydalanabilmek için aboneliğin kendi adınıza olması gerekiyor. Başkasının üzerine olan aboneliği kullanıyor olmanız halinde ise bu indirimden faydalanmanız mümkün olmuyor. CLK Uludağ Elektrik ile hesaplı tarifeye geçtiğinizde mevcut tesisat bağlantısı, sayaç, trafo ve teknik açıdan herhangi bir değişiklik yapılması gerekli değil. Yalova’da yer alan Serbest tüketici sayısı ise şu an itibarı ile 7 bin 759’dur. CLK Uludağ Elektrik ile yapılacak anlaşmayla elektrik kalitesinde bir değişiklik olmadan elektrik faturanız düşüyor. Şu ana kadar 4 şehirde bu tip müşterilerimize verdiğimiz indirimin tutarı da 300 milyon TL'ye ulaştı" dedi.

Yuvanız bu kartla güvence altında
CLK Uludağ Elektrik tarafından "Yuvam Güvende" adı altında bir asistanlık hizmeti verilmeye başlandığını vurgulayan Aytac, "Yuvam Güvende adı altında bir kampanya başlatıldı. Bunda müşterilerimiz ücretsiz olarak ev asistan ücreti alıyor. Bu kart neleri içeriyor. CLK Uludağ Elektrik Yuvam Güvende sigortası kapsamında evinizde doğabilecek elektrik problemlerini olay başı 150 USD tutarına kadar; yılda 3 kez, yol ve işçilik masrafları dahil edilerek ücretsiz karşılıyor. Yaşamın beklenmedik olayları karşısında müşterilerinin yanında olmayı hedefleyen CLK Uludağ Elektrik Yuvam Güvende sigortası kapsamında abonenin kazaen vefatı, ve kazaen sakatlığı durumunda 1 yıl boyunca aylık 500 TL’ye kadar elektrik faturaları, su, doğalgaz ve telefon faturalarını ücretsiz olarak karşılıyor. CLK Uludağ Elektrik Yuvam Güvende sigortası kapsamında aboneye en yakın hastaneye yılda 3 kez olmak üzere ücretsiz ambulansla nakil hizmeti veriyor. CLK Uludağ Elektrik Yuvam Güvende sigortası kapsamında anahtar kaybı ve unutulması durumunda olay başı 150 USD tutarına kadar; yılda 3 kez yol ve işçilik masrafları dahil olmak üzere ücretsiz olarak karşılıyor. CLK Uludağ Elektrik Yuvam Güvende sigortası kapsamında evinizdeki cam tahribatı durumunda olay başı 150 USD tutarına kadar, yılda 3 kez yol ve işçilik masrafları dahil olmak üzere ücretsiz karşılıyor. CLK Uludağ Elektrik Yuvam Güvende sigortası kapsamında dahili su tesisatının patlaması veya arızası nedeniyle çözüm gerektiren problemlere; olay başı 150 USD tutarına kadar, yılda 3 kez yol ve işçilik masrafları dahil olmak üzere ücretsiz karşılar. Bugün itibarı ile Yalova’da Yuvam Güvende kartı kullanan 341 serbest tüketici mevcut" dedi.