Çocuk hırsızlar ev sahibine saldırıp, polise taş attı

Çocuk hırsızlar ev sahibine saldırıp, polise taş attı

Olay yerine gelen polislere taşla karşılık veren hırsızlar, serbest bırakıldıkları gün yeniden hırsızlık yaparken gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Kandıra Akdurak Mahallesi'nde bulunan bir eve giren 15 yaş altındaki N.O., D.O., C.O. ve İ.D. isimli 4 kız çocuğu, ev sahibi tarafından suçüstü olarak yakalandı. Yakalanan ve polise teslim edilmekten korkan 4 çocuk, iddiaya göre ev sahibine ve sesler üzerine daireye gelen diğer komşulara saldırdı.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini de taş yağmuruna tutan küçük çocuklar daha sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen küçük hırsızlar sevk edildiği adli merciler tarafından serbest bırakıldı. Serbest kalan çocuk yaştaki 4 kız, aynı gün yine hırsızlık yapmak için bir başka eve girmek isterken, bu kez polis ekipleri tarafından suçüstü olarak yakalandı.
Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından yeniden adliyeye sevk edilen N.O., D.O., C.O. ve İ.D., adli mercilerce yeniden serbest bırakıldı. Daha önce de benzer suçlardan polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve yine serbest bırakılan küçük hırsızlardan bıkan bölge sakinleri, ilçenin huzurunu bozan bu çocukların ıslah evine gönderilmeleri gerektiğini vurgularken, yetkilileri göreve davet etti.