Çöpten bakın ne çıktı!

Çöpten bakın ne çıktı!

Manavgat'ta çöp toplayıcılığı yaparak geçimini sağlayan Mehmet Türkan, geçen cuma saat 16.00 sıralarında yengesi Alime Türkan ile birlikte Çakalderesi Mevkii'nde çöp konteynerini karıştırırken, 2 hard DİSK, 2 mobil internet cihazı ve 2 de fotoğraf makinesi olan poşet gördü. Konteynerden diğer çöplerle birlikte poşeti alan Mehmet Türkan, eve gittiğinde merak ederek açtı. Hard diskleri bilgisayarına bağlayarak izleyen Mehmet Türkan gördükleri karşısında şoke oldu.
Videolarda çocuk istismarına ilişkin görüntülerin yer aldığını belirten Mehmet Türkan, "Bir bakkalın ufacık çocukları uygunsuz şekilde taciz ettiğini, ağza alınmayacak şekilde davranışlarını gördüm. Ne yapacağıma karar veremedim. Sabah kalktım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Asayiş Büro ekiplerine hepsini teslim ettim" dedi.
"ERKEKLİĞİMDEN UTANDIM" 

"Açtığımız zaman gördüğümüz manzara bizi şaşkına çevirdi. Bir markette adam çocukların pantolonunu, eteğini indirip onlara tacizde bulunuyor, bu durumu gizli kameraya çekiyordu. Gördüklerimiz karşısında ben erkekliğimden utandım. 4 yaşında çocuğum var onun yüzüne bakamadım. Bu nasıl insanlık? Bunu yapan kişinin bulunmasını ve gereken cezayı almasını yetkililerimizden rica ediyorum"
Görüntülerle ilgili çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntülerin nerede ve kim tarafından çekildiğini tespit etmeye çalışılıyor.