Çorlu Medya Mensupları Derneği, Başarılı Gazetecilere Meslek Onur Ve Başarı Ödüllerini Verdi

Çorlu Medya Mensupları Derneği, Başarılı Gazetecilere Meslek Onur Ve Başarı Ödüllerini Verdi

Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Meslek Onur ve Başarı Ödülleri yapılan törenle verildi.
Çorlu Divan Otel Yıldız Salonunda yapılan ödül törenine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürzsoy, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe,Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Genel Müdürü Halim Orta, Genel Sekreter yardımcısı Tamer Dodurga, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş, Valilik Basın Yayın Müdürü Aysel Erkmen ile çok sayıda gazeteci katıldı.
"ÖZVERİLİ İLE ÇALIŞIYORUZ"
Gecede konuşan Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, geceye katılan herkese teşekkür ederek, "Biz sadece 10 Ocak’ta değil her gün çalışıyoruz. Bugün gerçekten doğru ve tarafsız, objektif haberleri sizlere ulaştırmak için zamanı belli olmayan bir şekilde çalışıyoruz. Bu gece meslek onur ödülü alan Seyit Süren 49 yıl, Erdal Özcan 40 yılı aşkın bu meslekte başarı ile çalışmışlardır. Kendilerini kutluyorum, inşallah bizler de bu meslekte onlar gibi uzun yıllar çalışmak nasip olur. Gecemizde ödül alan arkadaşlarımı, ağabeylerimi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Katılan siz değerli protokolümüze çok teşekkür ediyorum" dedi.
"BASIN BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ"
Gecede Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, basının önemli bir görev yaptığını belirterek, "Ben öncelikle böyle bir geceyi düzenleyen derneğimizin yöneticilerini kutluyorum. Basın bizim için çok önemli. Daha önceki görev yaptığım yerlerde de basın ile sürekli olarak iç içe çalıştık. Onlar bizim gözümüz, kulağımız. Buraya geldiğimiz ilk gün itibariyle de arkadaşlarımızın göstermiş olduğu ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
CHP Milletvekili Emre Köprülü, zor şartlar altında görev yapan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını söylerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise böyle bir gecede olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, "Böyle anlamlı bir gecede tüm basınımızın günün kutluyorum. Gerçekten güzel organizasyon olmuş" diye konuştu.
ÖDÜLLER VERİLDİ
Gecede Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç Meslek Onur Ödülünü Erdal Özcan’a, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş Seyit Süren’e takdim etti. Gecede CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü Ersin Bilmeç’e, Kadir Albayrak Sevil Özgür’e, Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz Hüseyin Çetin’e, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Gürzsoy Şenol Aksoy’a, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe Ahmet Kılavuz’a, TESKİ Genel Müdürü Halim Orta Ruhan Yalçın’a, Teşvik ödülü ise Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci tarafından Şarköy Haber Gazetesinin grafik dizgisini yapan 14 yaşındaki Efsane Çağlar’a verildi.
İDARECİLER GÜNÜ UNUTULMADI
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün yanı sıra İdareciler Günü olması nedeniyle Kaymakam Kılıç’a, Çorlu Medya Mensupları Derneği yönetim kurulu tarafından plaket verildi. Kaymakam Levent Kılıç, bugüne kadar ilk kez idareciler gününde plaket aldığını söyledi. Gecede daha sonra hediye çekilişi yapılırken, müzik eşliğinde gazeteciler doyasıya eğlendi.