Denizli Valiliği’ne Yeni Logo

Denizli Valiliği’ne Yeni Logo

Denizli Valiliği önceki amblem ve logosunun Denizli’nin tanıtımında yetersiz kalması ve ilin sahip olduğu marka değerlerini yansıtamaması nedeniyle yeniden tasarlandı.
Denizli Valiliği’nin yeniden tasarlanan amblem ve logosu artık tüm kamu kuruluşlarında uygulamaya geçti. Yeni amblem ve logo tüm kesimlerden tam not aldı.
Son olarak 2012 yılında oluşturulan Denizli Valiliği amblem ve logosu, son yapılan çalışmalar sonucu yenilendi. Zemini altın yaldız renkle serilen yeni amblem ve logoda bulunan simgeler ise Denizli’yi anlatıyor. Öncelikle en üst kısımda yer alan Türk Bayrağı milli değerler etrafında birleşen ülkemizi temsil ettiği belirtildi. Arkada bulunan tarihi sütun başta Hierapolis, Laodikya ve Tripolis olmak üzere Denizli’de bulunan 19 adet tarihi Antik Kenti temsil ederken, Denizli’nin simgesi olan Horoz da logoda yer alıyor.
Yeni amblem ve logo tüm kamu kuruluşlarına Vali Şükrü Kocatepe imzasıyla gönderilerek uygulamaya geçti. Tüm kesimlerden benimsenerek tam not alan yeni amblem ve logo artık Denizli Valiliği’nin yeni yüzü olacağı kaydedildi.