Derbentliler Platformu İşadamlariyla Bir Araya Geldi

Derbentliler Platformu İşadamlariyla Bir Araya Geldi

Konya’nın Derbent ilçesinde oluşturulan “Derbentliler Platformu” beşinci kez toplandı.
Ev sahipliğini Derbent Belediyesi Meclis üyesi Rafet Furunkoyak’ın yaptığı toplantı, Osmanağa Unlu Mamullerinde gerçekleştirildi.
Toplantıya Derbent Kaymakamı Arif Oltulu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Avukat Levent Babaoğlu, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Selçuklu İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Akdeniz, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi aynı zamanda Platform Başkanı İsmail Öz, AK Parti Konya İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Tekin, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı ve Platform Sekreteri Hüseyin Eşkin, Derbentli meslek odası başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Konya’da yaşayan Derbentli iş adamları katıldı.
Derbent Kaymakamı Arif Oltulu, Derbent’lilerin birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğini, bundan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi. Toplantıda yapılan konuşmalarda ayrıca böyle birlikteliklere Derbent gibi ilçelerin ciddi ihtiyacı olduğu belirtildi.
"SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ"
Toplantıda söz alan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Derbentliler Platformu Başkanı İsmail Öz de konuşmasında, ilçeyle ilgili sorunların çözümü için gayret gösterdiklerini ve platformdaki birlikteliğin önemine dikkat çekti.
Bu birlikteliğin hizmet olarak döneceğini söyleyen İsmail Öz, “Bildiğiniz gibi platformun beşinci toplantısı ve bu toplantıları sık sık yapmayı düşünüyoruz. Son toplantımıza Derbentli iş adamları dostlarımızı da davet ettik, önümüzdeki günlerde de yine iş adamlarımızı, esnaflarımızı ve Derbentli hemşerilerimizi toplayıp bilgi alış verişinde bulunacağız” dedi.
Konuşmasında, Başarakavak yolunun karayolları ağına alındığını hatırlatan Öz, “Girişimlerimiz meyvesini verdi ve Başarakavak yolu karayolları ağına alındı. Bildiğiniz gibi bu yol bizim için çok önemli idi. Başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan olmak üzere, Karayolları Bölge Müdürümüze, milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatlarımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz” diye konuştu.
Toplantının sonunda Derbentliler Platformu üyeleri iş adamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.