Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Dev operasyon! 700 bine yakın kaçak vitamin ele geçirildi

Ankara'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, yurt dışından kaçak yollarla Türkiye'ye getirilen 678 bin 17 adet vitamin hapı ve kişisel bakım ürünü ele geçirildi. Ele geçirilen ürünlerin son kullanma tarihinin geçtiğini ve üzerlerine yeni etiket yapıştırılıp satışa sunulduğu belirtildi.

Yayınlanma:
Dev operasyon! 700 bine yakın kaçak vitamin ele geçirildi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı istihbari çalışma sonucu, Ö.Ç.’nin Türkiye’ye yasa dışı yollarla gıda takviyesi ve kişisel bakım ürünü getirdiği ve bunları da Çankaya ilçesindeki bir işyerinde satışı sunduğu ve depoda sakladığı tespit edildi. Şüpheli Ö.Ç., konuyla ilgili 3 ay boyunca teknik ve fiziki takibe alındı. Takibin ardından harekete geçen polis ekipleri, iş yerine ve depoya operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda, son kullanma tarihi geçmiş ve üzerlerine yeni etiketler yapıştırılmış 678 bin 17 adet vitamin hapı ve kişisel bakım ürüne ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin piyasa değerinin 2 milyon TL olduğu belirlendi. Hakkında, ‘5607 Sayılı Kaçakcılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Suçu’ndan işlem yapılan şüpheli Ö.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada operasyonda ele geçirilen ürünlerin, Türkiye tarihinde tek seferde yakalanan en yüksek miktar olduğu öğrenildi

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler