Dev Tekerlekli Canavar Arabalar İstanbul’da

Dev Tekerlekli Canavar Arabalar İstanbul’da

Türkiye’ye ilk kez gelen dev tekerlekli canavar arabalar, görenleri kendisine hayran bıraktı. 3 kez Türkiye Ralli Kadın Pilotlar birincisi olan Simin Bıçakcıoğlu, İstanbul’da büyük bir gösteriye hazırlanan canavar arabalardan biriyle gösteri yaptı.
Amerika’da büyük ilgi gören bin 500 HP gücünde motora sahip dev tekerlekli canavar arabalar ilk kez Türkiye’ye geldi. 31 Ocak-01 Şubat tarihlerinde 3 büyük organizasyona hazırlanan canavar arabalar, Sarıyer’de bir alışveriş merkezinin otoparkında kısa bir gösteri düzenledi. Dev tekerlekli arabalardan birini ise 3 kez Türkiye Ralli Kadın Pilotlar birincisi olan Simin Bıçakcıoğlu kullandı. Görenleri kendisine hayran bırakan arabalar, Sinan Erdem Spor Salonu’nda görkemli bir gösteri düzenleyecek. Canavar arabaların yanı sıra özel ışık -ses gösterileri, motosiklet akrobasi de yer alacağı organizasyona pop müzik sanatçısı Ece Seçkin de renk katacak.
Canavar arabaların Türkiye’ye ilk defa geldiğini dile getiren Bıçakçıoğlu, “Bildiğiniz üzere Amerika’da çok ünlü bir şov hem lazer şovları olsun, dans şovları olsun, akrobasi şovları olsun oldukça popüler. Ülkemize de ilk defa geliyor. 31 Ocak’ta Sinan Erdem’de gerçekleşecek şovumuzun galası cumartesi günü başlıyor. Pazar günü de saat 13.00’te ve 19.00’da bir matine ve galamız olacak. orada ben de aracı kullanacağım. Güzel bir şov sizleri bekliyor. Herkesi oraya bekliyoruz” dedi
Düzenlenen mini gösteriye ilgi büyükken, bazı vatandaşlarda bu anları cep telefonlarıyla görüntüleyerek ölümsüzleştirdi.