Dikili Belediyesi’nden Genç Milli Sporculara Büyük Destek

Dikili Belediyesi’nden Genç Milli Sporculara Büyük Destek

Sporun ve sporcunun dostu kent olma hedefiyle çalışmalarını yürüten ve gerçekleştirdiği etkinliklerle spora ve sporculara tam destek olan Dikili Belediyesi, ilçeye kamp yapmak için gelen milli atletlere kapılarını sonuna kadar açtı.
Atletizm Milli Takımları’nın çeşitli dallarında görev yapan milli atletler Mustafa Arslan, Sena Özdemir, Taner Kırış, Yağmur Aksu, Abdurrahman Gedikoğlu ve Sedat Demir ile antrenörleri Yaşar Erboz’u, 3 hafta süresince Dikili Kadın Dayanışma Merkezi Sosyal Tesisleri’nde konuk edecek olan Dikili Belediyesi Başkanı Mustafa Tosun, ‘Dikili, sevginin, dostluğun, dayanışmanın, sanatın, kültürün ve turizmin başkenti olduğu gibi, artık sporunda başkenti olacak’ dedi.
Başkan Tosun Dikili’de spora büyük bir ilgi olduğunu belirterek şunları söyledi: ‘Belediyemizin tüm birimleriyle el ele vererek, büyük bir kararlılıkla ilçemizin çehresini değiştirmek için çalışıyoruz. İlçemizde spora büyük bir ilgi var. Bizlerde gençlerimizin spor yapması ve kötü alışkanlıklardan uzak durması konusunda hem fikiriz. Belediye olarak, gençlerimizi spora yönlendirmek için sporun tüm branşlarına aynı ilgiyi gösteriyor ve ilçemizdeki amatör kulüplerimize elimizden geldiğince destek sağlıyoruz. Bugünde atletizm sporunda önemli başarı geçmişine sahip genç milli atletlerimizi aramızda konuk ediyoruz. Buradaki hedefimiz konuk ettiğimiz genç arkadaşlarımızın hem başarılarını ödüllendirmek hem de ilçemizdeki gençlerimizle bu başarılı genç milli atletlerimizi kaynaştırarak Dikili’de yaşayan yavrularımızın spora olan ilgisini arttırmaktır.’
‘GENÇ SPORCULARDAN BAŞKAN TOSUN’A TEŞEKKÜR’
‘Uzun ve Orta Mesafeli Kum Kampı Projesi’ kapsamında ilçede konuk edilen genç sporcular da, Dikili’nin doğal güzelliklerine ve misafirperverliğine hayran kaldıklarını söyledi. İdmanlardan ve eğitimlerden arda kalan zamanlardan Dikili’nin tarihi ve turistik mekânların yanı sıra çeşitli spor tesislerini de gezen genç sporcular, doğal ve tarihi güzelliğine hayran kaldıkları ilçede kendilerini konuk etmesinden dolayı da Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.