Dilovası Belediyesi Yaz Spor Okulunda Final Heyecanı

Dilovası Belediyesi Yaz Spor Okulunda Final Heyecanı

Dilovası Belediyesi, Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğünün iş birliği ile düzenlenen 2014 Yılı Yaz Spor Okulları Dilovası Şehit Nihat Karataş Stadyumunda gerçekleştirilen görkemli sertifika töreniyle son buldu.
2014 Yılı Yaz Spor Okulları Dilovası Şehit Nihat Karataş Stadyumunda gerçekleştirilen görkemli sertifika töreni ne Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu ve Dilovası Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.
Kurslara katılan öğrencilerin okulların tatil olmasıyla birlikte yaz mevsimini spor faaliyetiyle kendileri açısından kazançlı bir hale getirdiğine değinen Başkan Toltar, ‘’Yaz spor okulu kapsamında 600 çocuğumuza kurs bitirme sertifikası veriyoruz. Yaz kurslarımız bir okul olma, sporcu yetiştirme yöntemiyle çalışmalarına devam ediyor. Tabi bu gayretli bir iş ve daha ileri seviyelere taşınması noktasında eğitimci hocalarımız ellerinden geleni yapma gayretindeler. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için en iyi şekilde her alanda çocukluğunu doyasıya yaşayarak gerek fiziksel gerekse psikolojik anlamda en iyi biçimde yetiştirmeye çalışıyoruz. Hocalarımız çocuklarımıza burada hem gerekli sportif çalışmaları hem de çevresine yararlı örnek bir bir sporcunun nasıl olması gerektiği konusunda yardımcı oluyor, onları yetiştirmeye çalışıyor. Böylesi özveri isteyen çalışmaları daha aktif hale getirerek teşvik etmeli, yarınlarımız adına umut verici çalışmaların içerisinde olmak bizi mutlu ediyor’’ dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın konuşmasının ardından, 2014 Yaz Spor Oklu kurs öğrencilerine sertifikalarını Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu ve Dilovası Belediyesi Meclis Üyeleri vererek hediyelerini ikram etti.