Dohayko’dan Kozan Belediyesi’ne Teşekkür

Dohayko’dan Kozan Belediyesi’ne Teşekkür

Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) İlçe Temsilcisi Nevra Ünlü, Kozan Belediyesi’nin Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde sürdürdüğü iyileştirme çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu bildirdi.
Ünlü, Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatıyla rehabilitasyon merkezinde başlatılan çalışmaların sürekli takipçisi olduklarını, 4 ay gibi kısa bir sürede merkezde olumlu gelişmeler yaşandığını gözlemlediklerini kaydetti. Ünlü, “DOHAYKO temsilcisi olarak zamanımın önemli bir bölümünü rehabilitasyon merkezinde geçirdiğim için çalışmaları takip edebiliyorum. Belediyece, merkezdeki teller onarıldı, barınak tabanına mıcır döküldü. Palet tahtalar konuldu. Barınak düzenli olarak yıkanmaya ve ilaçlanmaya başlandı. Sağlık kontrolleri sıklaştırıldı. Son olarak Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu’na ilettiğimiz yemlik sorunu kısa sürede çözüldü. Hayvanların yiyeceklerini rahat ve daha sağlıklı bir ortamda tüketebilmeleri için belediyece paslanmaz çelikten yaptırılan 17 adet yemlik kulübelere yerleştirildi. Kozan Belediyesi’ne gösterdiği duyarlılık için teşekkür ediyoruz ve hizmetlerin artarak devamını bekliyoruz" dedi.
Nevra Ünlü, rehabilitasyon merkezindeki barınakların üzerine gölgelik brandalar çekilmesi ile toplama ve ambulans hizmeti verebilecek bir araç tahsis edilmesi konusundaki girişimlerinden de olumlu yanıt aldıklarını, hayvanseverlerin de barınağa desteklerini beklediklerini ifade etti.