Dolandırıcı peynir yerine bakın ne sattı!

Dolandırıcı peynir yerine bakın ne sattı!
Kayseri'de yaşlı bir adama  köylerden peynir alıp şehir merkezinde sattığını söyleyen bir adam 8 kilogram tulum peyniri sattı.

Mimarsinan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kendisini peynir satıcısı olarak tanıtan ve markette bulunan yaşlı adamı peynirin lezzetli diye kandırdıktan sonra bir çömlek tulum peynirini 50 TL'ye satan şahsın dolandırıcı olduğu ortaya çıktı.


Yaşlı adam çömleği açtığında çömleğin içinde 
300 gram peynir 7.5 kilogram toprak olduğunu gördü.

Polis ekiplerine haber veren adam polislerle marketin içerisinde bulunan güvenlik kameralarını inceledi.

"DOLANDIRICI GÜVENLİK KAMERASINDA"

Öte yandan, şahsın markete geldiği ve peyniri satmak için yaşlı adamı ikna etmeye çalıştığı görüntüler ise saniye saniye market içerisinde bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şahsın otomobili ile markete geldiği ve bir şeyler konuştuktan sonra peyniri almak için otomobiline gittiği görüldü. Otomobilden aldığı peyniri markete getiren şahsın, parasını alarak uzaklaştığı da görüntülere yansıdı.

Market sahibi Şakir Demir ise, "Arkadaş sabahleyin ‘peynir satıyorum’ diyerek markete geliyor. Anlaşıyoruz ve peynirin tadına bakarak peyniri aldık. Bunun eve götürdüklerinde 250-300 gram peynir çıkıyor, altında ise tamamen deniz kumu çıktı. Bu işi yapanlardan şikayetçiyim. Görüntüleri de mevcuttur. Peynir çok hoşumuza gittiği için ağabeyime sattım. Ağabeyim bunu alıp eve götürdüğünde altında kum olduğunu görmüş ve geri getirdi" ifadelerini kullandı.